Konut

İzmir Emiralem Konakları'nda 95 bin TL'ye!

Emiralem Konakları'nın inşaatı Ağustos'un sonunda başlayacak

Emiralem Konakları, Domino İnşaat tarafından İzmir Emiralem'de hayata geçirilmesi planlanan bir proje. 8 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde 3 bin 480 metrekare inşaat alanına sahip olacak Emiralem Konakları'nın inşaatı bu ayın sonunda başlayacak. Projede teslimler 31 Kasım 2011'de yapılacak.

Alanları 110, 150 ve 210 metrekare olan 30 villadan meydana gelecek olan Emiralem Konakları'nda fiyatlar 95 bin ile 150 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Minimum 50 bin TL peşinatla ve bin 500 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen projede şu ana kadar 6 villanın satışı yapıldı.

Metrekare ortalama satış fiyatı 750 TL olan Emiralem Konakları'nın özelliği, konak tarzı dubleks villalardan oluşuyor olması. 16 bitişik nizam villa olarak hayata geçirilecek olan proje Eski Roma-Anadolu mimarisi ile yükselecek.

Emiralem Konakları; Menemen Şehir Merkezi, İzmir Çanakkale Karayolu ve Metro İstasyonu'na 7 kilometre uzaklıkta yer alacak.


www.emiralemkonaklari.com

0 232 831 43 43

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.