28 / 04 / 2024

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?



Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan  İzmir  Enternasyonal Fuarı kapılarını bu yıl 87. kez açıyor. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

İzmir Enternasyonal Fuarı 7 Eylül tarihinde açılacak, 16 Eylül tarihinde kapanacak. Gerçekleştirilecek fuarda partner ülke Sırbistan, odak ülke Hindistan, ana tema ise 'Teknoloji' olacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, İzmir başta olmak üzere, yurt içi ve dışından misafirlerini bekliyor.

Ana Sponsoru Folkart, İnovasyon Ana Sponsoru Vestel ve Etkinlik Sponsoru Migros olan fuarın ana teması 'Teknoloji' ile son teknolojik gelişmeleri İzmir'de buluşturacak.

Bu yıl Partner Ülke olarak İzmir Enternasyonal Fuarı'nın konuğu olan Sırbistan, 4 No'lu Hol'de teknoparkları, telekomünikasyon teknolojileri, gıda ürünleri ile teknolojileri, yapı ve yapı sektörü teknolojileri gibi ürün gruplarıyla 20'ye yakın firmayla yerini alacak.

Odak ülke Hindistan

İzmir Enternasyonal Fuarı'na ilk kez 1943 yılında katılan Hindistan, 2014'ten sonra bu yıl ikinci olarak odak ülke olarak İEF'ye katılacak. Çoğunluğu teknoloji ağırlıklı 50'nin üzerinde firmasıyla fuarda yer alacak olan Hindistan, Hol 1-A'da yerini alıyor. Tekstil, el sanatları, medikal, yapı ve inşaat, dijital yer karoları, seramik, elektrik, elektronik, güneş enerjisi, endüstriyel aydınlatma, ev dekorasyonu, sondaj, gıda, radar, su teknolojileri gibi çeşitli teknolojilerin bulunacağı holde küçük bir Hindistan oluşturulacak.

Fuara bu yıl 2. kez Doğu Afrika'dan Burundi katılacak. Venezuela, Çin Halk Cumhuriyeti, Bulgaristan, Bosna - Hersek, Kamerun, Sudan, Gana, Irak, Gambia, Kenya 4 No'lu holde teknolojik ürünleriyle göz dolduracak.

 


Geri Dön