04 / 05 / 2024

İzmir İdea Yapı Smyrna Park'ı yıl sonuna kadar teslim edecek!

İzmir İdea Yapı Smyrna Park'ı yıl sonuna kadar teslim edecek!

Yılbaşından bu yana Narlıdere Yenikale   Evleri 'nde 320,   Palma Residence 'de 60 olmak üzere toplam 380 konutu sahipleriyle buluşturan İdea Yapı, Smyrna Park 'taki 120 konutu sene sonuna kadar sahiplerine teslim etmek istiyor



Yılbaşından bu yana Narlıdere Yenikale   Evleri 'nde 320,   Palma Residence 'de 60 olmak üzere toplam 380 konutu sahipleriyle buluşturan İdea Yapı, inşaatına devam ettiği Smyrna Park 'taki 120 konutu da sene sonuna kadar sahiplerine teslim etmek istiyor.

İzmir 'de geniş ve aile yaşamına önem veren kesimler için gerçekleştirilen projedeki konutların 320, 360 ve 380 metrekare brüt kullanım alanlarına sahip olduğunu belirten İdea yapı Satış Koordinatörü çisil Dönertaş, genel anlamda 4+1 tipindeki konutların tercih edildiğini dile getirdi. Narlıdere Yenikale Evleri ve Palma Residence 'de birer tane satılık konut kaldığına vurgu yapan Dönertaş, Smyrna Park 'ta ise artık satışa ağırlık vereceklerinin altını çizdi. 20 konutun yeni sahipleri ile buluşurken 100 konutun vitrinde olduğuna dikkat çeken Dönertaş, sene sonunda teslimlere başlayacaklarını kaydetti.

İnşaatta depreme dayanıklı radye temel sistemi, akıllı ev otomasyonu ve güvenlik sistemleri, kullandıklarını belirten Dönertaş, “Her daireye 2 araçlık kapalı otopark, jeotermal   enerji kaynaklı yerden ısıtma gibi imkanların yanı sıra  İzmir  'deki hayatın canlılığının tümüyle yaşanacağı sosyal donatı alanlarını eksiksiz inşa ediyoruz ” diyerek sözlerini bitirdi.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön