27 / 04 / 2024

İzmir Kale Garden Konutları'nda 139 bin TL'ye ev!

İzmir Kale Garden Konutları'nda 139 bin TL'ye ev!

Kale Garden Konutları 139 bin liradan başlıyor Çevre Gayrimenkul’un Gaziemir’de hayata geçirdiği 281 dairelik Kale Garden’da ilk 59 daire Ağustos’ta teslim edilecek. Projenin tamamı 2016 Aralık’ta bitecek



Yaklaşık 25 yıllık tecrübesiyle, bugüne kadar birçok özel projeyi hayata geçiren Çevre Gayrimenkul, Gaziemir’de yapımına başladığı 281 dairelik “Kale Garden Konutlarında” sona yaklaştı. Yapımına geçtiğimiz yıl Mayıs ayında başlanan ilk 59 konut, Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek. 1 + 1,2+1 ve 3+1 olmak üzere, toplam 281 dairenin bulunduğu bu özel proje, en geç 2016 yılının Aralık ayında tamamen bitirilmiş olacak. Yaklaşık 40 milyon liralık yatırımla, 20 bin metrekarelik alan üzerine konumlandırılan “Kale Garden Konutlarındaki birbirinden özel daireler, 139 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


BÜYÜK İLGİ VAR


İlk olarak Ağustos ayında teslim edilecek ve 2+1 ile 3 + 1 dairelerin bulunduğu 1’inci adadaki 59 dairenin tamamına yakını satıldı. Diğer konutların satışları ise devam ediyor. Proje kapsamında 1 + 1 daireler brüt 65 metrekare büyüklüğünde olacak. 2+1 daireler ise brüt olarak 100 ile 128 metrekare arasında, 3+1 konutlar ise 128 ile 148 metrekare arasında değişecek. Toplam 120 adet 1 + 1 rezidans tipinde dairenin bulunduğu “Kale Garden Konutları”, müşterilerine ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açacak. Tüm daireler, yüzme havuzu, SPA merkezi, sosyal İbrahim Kaleli, “Bütün daireler, denizi aratmayan güzellikteki havuz ve iç bahçe manzaralı olarak tasarlandı” dedi.


KALE GARDEN KALİTELİ MALZEME

Yüksek Mimar Kaleli, şöyle devam etti: “Depreme dayanıklı, inşaat aşamasında bütün disiplinlerin yerine getirilerek, tecrübeli ve donanımlı kişilerle projemizi tamamlıyoruz. Ayrıca görüntülü intercom ve kamera sistemi ile 24 saat boyunca güvenliğiniz emin ellerde olacak. Ayrıca konutlarımızın içinde kullanılan malzemelerde dünyaca tanınan ve kendini kanıtlamış markaları tercih ettik. Kale Garden Konutlarfnı görmeden, daire almayın.” donatı alanları, fitness center, oyun odaları, kişi başına düşen 20 metrekare yaşil alan, 24 saat güvenlik ve otopark imkanlarından yararlanacak. Ayrıca 1 + 1 rezidanslarda, kapalı yüzme havuzunun yanı sıra resepsiyon hizmeti de verilecek.


ÖZEL BİR PROJE


Çevre Gayrimenkul’un sahibi Yüksek Mimar İbrahim Kaleli, Gaziemir’e ayrı bir soluk getirecek, özel bir proje hazırladıklarını söyledi. Kaleli, “Projemiz hem şehrin içinde, hem de büyük kentlerin getirdiği olumsuz koşulların dışında, yemyeşil bir peyzaja sahip. Huzurlu, güvenli, otopark problemi olmayan, tüm teknolojik altyapı, donanım ve konfora sahip, çok özel bir sitede yaşamak isteyenler, projemizi mutlaka görmelidir. Toplu ulaşıma olan yakınlığı ve kolay ulaşım imkanlarıyla projemiz her açıdan çok değerli” dedi.


Habertürk Egeli


Geri Dön