24 / 05 / 2024

İzmir Kampüslife'ta satışlar devam ediyor!

İzmir Kampüslife'ta satışlar devam ediyor!

İzmir'in yeni yükselen değeri olmaya başlayan Seyrek'te yer alan Kampüslife, 5 blok ve 155 adet 1+1, 2+1 daire alternatifleri ile konfor ve huzuru arayanların beklentilerine cevap vermeye hedefledi.




Artim Grup ve Yita İnşaat tarafından inşa edilen Kampüslife projesi satışa sunuldu. Metro'nun açılması ve üniversitelerin kurulması ile İzmir'in yeni yükselen değeri olmaya başlayan Seyrek'te yer alan Kampüslife, 5 blok ve 155 adet 1+1, 2+1 daire alternatifleri ile konfor ve huzuru arayanların beklentilerine cevap vermeye hedefledi. 


Genç yatırım

Gerçekleştirdikleri projelerde bulunduğu bölgeye değer katmayı, modern ve estetik yaşam alanları yaratmayı hedeflediklerini dile getiren Artim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bostancıoğlu, Kampüslife projesinde farklı konsept, özgün mimari, güven ve kaliteyi bir araya getirdiklerini belirtti. Bostancıoğlu, "Gediz Üniversitesi'nden sonra Katip Çelebi Üniversitesi'nin de Seyrek'te kurulması bölgeyi üniversiteler merkezi haline getirdi. İzban ve Metro istasyonları ile şehrin her yerine çok yakın olan bölge; aynı zamanda hızla büyüyor. Bu da bölgeyi yatırım yapmak isteyenler için oldukça karlı bir hale getirdi. Projelerimizi gerçekleştirdiğimiz bölgelere değer katarken aynı zamanda da konut sahibi olmak isteyenlere hızlı, özgün ve konforlu çözümler üretmeyi hedef edindik" dedi. Bostancıoğlu, "Kampüslife projemiz oldukça genç bir proje ve bize göre İzmir'in en genç yatırım projesi. Planladığımız dinamik sosyal alanlar, dairelerin iç dizaynı modern çağın getirdiği her türlü teknolojik donanıma sahip. Aralık 2015'de teslim etmeyi planladığımız projemizde oturmak isteyen veya kiraya vermek amacıyla almak isteyen herkes cazip ödeme koşulları ile daire sahip olabilecek" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön