27 / 04 / 2024

İzmir Karşıyaka'da Muammer Aksoy Parkı hizmete girdi!

İzmir Karşıyaka'da Muammer Aksoy Parkı hizmete girdi!

Karşıyaka Belediyesi, yenilediği 16 bin metrekarelik alanda yer alan Muammer Aksoy Parkı ve Tersane Kafe'yi hizmete aldı Karşıyaka'da yeniden düzenlenen Muammer Aksoy Parkı ve Tersane Kafe'yi törenle hizmete girdi...



Karşıyaka Belediyesi, yenilediği 16 bin metrekarelik alanda yer alan Muammer Aksoy Parkı ve Tersane Kafe'yi hizmete aldı Karşıyaka'da yeniden düzenlenen Muammer Aksoy Parkı ve Tersane Kafe'yi törenle hizmete girdi. 


Törende cumhuriyetin aydınlanması için mücadele ederken şehit olanların yolundan ilerleyeceklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Yolunuz yolumuz, mücadeleniz mücadelemizdir. 


Bu konuda ant içtik, ölene dek yolumuzdan dönmeyeceğiz" dedi. Alaybey ve Tersane Mahalleleri sahilinde halkın taleplerine yönelik düzenlemeler yaptıklarını belirten Durak, "Sahilde başladığımız düzenlemeler sürecek. 


Büyükşehir Belediyemizin hazırladığı tüm sahili kapsayan projesi bu bölgeye de uygulanacak. Mavişehir'e kadar uzanacak tramvay hattının başlangıcı burası olacak. Bisiklet projemiz de buradan başlıyor. Bu bölgenin kentsel dönüşüm projelerini de hazırladık. Tersanenin de kalkması ile bu bölge yepyeni bir çehreye kavuşacak" diye konuştu. 


Habertürk Egeli 


Geri Dön