Konut

İzmir Kaynaklar Konakları'nda 20 bin TL taksitle!

Alanları 320 ile 630 metrekare arasında değişen villalar 20 bin TL taksitle satışa sunuluyor

230 bin metrekare arza üzerinde 135 adet villadan meydana gelen Kaynaklar Konakları'nın inşaatı 2007 yılında başladı.  Alanları 320 ile 630 metrekare arasında değişen villalar 800 bin TL'den başlayarak 2 milyon 50 bin TL'ye kadar yükselen fiyatlarla  satışa sunuluyor.Yüzde 50 peşinatla satılan, Fortis, Garanti ve Finansbank'tan konut kredisi kullanılabilen konutlarda yaşam Haziran 2010'da başlayacak. Projede taksitler 20 bin TL´den başlıyor.

Aydın- Çeşme otoyolu kesişim noktasında, Kaynaklar Köyü´nde inşa edilen Kaynaklar Konakları, Sem Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor. Proje, Konak´a 15, Bornova´ya 12, Balçova´ya ise 16 kilometre mesafede yer alıyor.

Çam ormanlarının kıyısında doğal güzelliklerle çevrili Kaynaklar Konakları, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılmasıyla sürdürülebilir bir yaşam hedefini gerçeğe dönüştürüyor.

Akıllı ev sistemi çerçevesinde oluşturulan meteoroloji istasyonu sayesinde kışın rüzgârın yönü ve şiddetini belirleyip panjurları kapatarak, yazın ise güneşi izleyip panjurları güneş ışınlarını kıracak şekle indirerek ısıtma ve soğutma sistemine destek veriliyor. Ayrıca bu sistem, odaları tek tek kontrol ederek, evde homojen bir iklimlendirme yapılmasını sağlıyor.

Kaynaklar Konakları´nın üzerine konumlandığı 5 adanın aydınlatma, havuz pompası ve otomatik sulamayı gerektiren elektrik ihtiyacının yüzde 35´i rüzgâr jeneratörleri ile sağlanıyor.

Gerçek anlamda akıllı bir ev sistemi öneren projedeki tüm yenilenebilir enerji cihazları, ilk yatırım maliyeti ve kişiye geri ödeme süresi dikkate alınarak seçiliyor. Maksimum verim almak ilkesiyle seçilen hava kaynaklı ısı pompası (heat pump) ile evler yerden ısıtılıp, soğutuluyor.

www.kaynaklarkonaklari.com
232 443 0 900

Ebru Duman/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.