29 / 07 / 2024

İzmir konuk evinin inşaatı tamamlandı!

İzmir konuk evinin inşaatı tamamlandı!

İzyarış şirketi, Kemik İliği Transplantasyon Vakfı’na hasta ve hasta yakınları için konuk evi yapımı için 150 bin lira bağışta bulundu


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


İzmir Valiliği’nde düzenlenen törende, Vali Cahit Kıraç, İl Özel İdaresi’nin aldığı kararla İzyarış şirketinin bağışta bulunduğu 150 bin liralık yardım çekini, KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncu’ya verdi.

Vali Kıraç, KİTVAK tarafından tamamen bağışlarla yaptırılan konuk evine hasta ve hasta yakınlarının acil ihtiyacının bulunduğunu ve biran önce bitirilmesi için kendilerinin bir katkı sunduğunu söyledi.

Hayırseverleri yardıma çağıran Kıraç, "Bu töreni düzenlememizin amacı, bu projenin bir an önce bitirilmesini ağlamak ve hayırseverlere yardım yapmalarını hatırlatmaktır. Sosyal sorumluluk anlamında herkes katkı koyabilir. Miktar önemli değildir" dedi.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncu ise, yapılan 150 bin liralık yardımın kendileri için can suyu olduğunu belirterek, kaba inşaatın biten ve ince işlere başlanan konuk evinin tamamen bitirilip hizmete geçebilmesi için 1 milyon liraya ihtiyaç bulunduğunu söyledi.
AA


Geri Dön