14 / 05 / 2024

İzmir Ödemiş Belediyesi et kombinası yaptıracak!

İzmir Ödemiş Belediyesi et kombinası yaptıracak!

Ödemiş Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan Emmioğlu Mahallesi Fakülte Caddesi yeni hayvan pazarında yer alan 82 pafta, 606 ada, 94 ve 96 nolu parseldeki arsa üzerine et kombinası yaptıracak



 
5 bin 600 metrekare arsa üzerine 3 milyon 405 bin 433 lira tahmini fiyat ve 102 bin 163 lira geçici teminatla yaptırılmasın planlanan et kombinası 150 ay işletildikten sonra belediyeye devredilecek. İhale, 30 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylar şöyle:

Ödemiş Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti belediyemize ait Emmioğlu Mahallesi Fakülte Caddesi Yeni hayvan pazarında yer alan 82 pafta, 606 ada, 94 ve 96 nolu parsellerdeki taşınmazda yapılacak olan Et Kombine Tesisi olarak işletilerek süre sonunda Belediyeye devredilmesi işi 2886 sayılı Kanunun 35/a ve 36. maddelerine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
1-) İş sahibi idarenin;
a) Adı                                  : Ödemiş Belediyesi
b) Adresi                             : Akıncılar mah. Bayram Sok. No : 1 Ödemiş/İzmir
c) Telefon numarası             : 0 (232) 544 9097
d) Faks numarası                 : 0 (232) 545 1269
e) Elektronik posta adresi    : [email protected]
f) İlgili birim                        : Veteriner İşleri Müdürlüğü

2-) İhalenin konusu, mülkiyeti Ödemiş Belediyesine ait Emmioğlu Mahallesi, Fakülte Caddesi, Yeni Hayvan Pazarında yer alan 82 pafta, 606 ada, 94 ve 96 nolu parsellerdeki yaklaşık 5600m2 yüzölçümlü taşınmaza 3.405.433 (üçmilyondörtyüzbeşbindörtyüzotuzüç) TL muhammen bedelli keşif raporundaki işlerin yapımı karşılığı 150 ay süre ile Et Kombina Tesisi olarak işletilerek süre sonunda Belediyeye devredilmesi işidir.

3-) İhale, 30 Kasım 2011, Çarşamba günü saat 11.00da Ödemiş Belediyesi Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesinin (a) bendi ve 36. Maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır.

4-) İhaleye katılmak isteyen firma ve kişilerde aranacak şartlar ve istenen belgeler aşağıda yer almaktadır;
- Kanuni ikametgâh sahibi olması,
- Türkiyede tebligat için adres göstermesi,
- Geçici teminatı yatırması ve bu Şartnamede istenen diğer belgeleri eksiksiz vermesi,
- Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğuna dair belge vermesi;
a) Gerçek kişi olması halinde, ilgisine göre, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
b) Tüzel kişi olması halinde; Ticaret ve/veya Sanayi Odasından yahut İdare Merkezinin bulunduğu yer Mahkemesinden ya da benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin, T.C. Dışişleri Bakanlığı'nca veya bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca onaylanmış olması gerekir.)
c) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) bentlerindeki esaslara göre temin edecekleri belgeler,
- İmza sirküleri vermesi;
a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi
b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, (Türkiyede şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin, T.C. Dışişleri Bakanlığınca veya bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca onaylanmış olması gerekir.)
c) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) bentlerindeki esaslara göre temin edecekleri belgeler,
- İstekli adına vekâleten ihaleye iştirak ediliyorsa; istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerini vermesi, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin vekâletnamelerinin, T.C. Dışişleri Bakanlığı'nca veya bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca onaylanmış olması gerekir.)
- İsteklilerin ortak girişim olması halinde bu şartnameye ekli örneğe uygun Ortak Girişim Beyannamesi ile ortaklarca imzalı Ortaklık Sözleşmesini vermesi, (İhale üzerinde kaldığı takdirde, noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir, ayrıca grubun bütün ortakları İdare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.)
- Teklif mektubunu şartname ekindeki örneğe uygun olarak hazırlayıp vermesi,
- Muhammen bedelin % 25inden az olmamak üzere, istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakit kredisini veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini ya da serbest mevduatını gösterir yerli ve yabancı bankalardan alınacak belgelerin verilmesi zorunludur. Banka referans mektubunun ihale ve son başvuru tarihinden önceki 3 (üç) ay içerisinde düzenlenmiş olması gerekir. Bu belgelerin ilgili bankanın Genel Müdürlüğünden veya şubesinden teyidi İdarece yapılır. Faks ile yapılan teyitlerin, en az iki yetkilinin imzasını taşıması gerekir.
- İsteklinin hayvancılık ve/veya et ürünleri sektöründe faaliyette bulunduğuna dair, Ticaret Odası ve/veya Sanayi Odası veya Ziraat Odası kurumlarından herhangi birinden alınacak belge
- Faaliyet konusu, Et Kombina Tesisi kurmaya uygun Birlik ve Kooperatifler de istekli olarak ihaleye katılabilirler.

5-) İhale dökümanın görülmesi ve satın alınması;
5.1-) İhale dökümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 500,00-,TL karşılığı Ödemiş Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.
5.2-) İhaleye teklif verecek olanların ihale dökümanını satın almaları zorunludur.
5.3-) İhale ile ilgili dokümanlar, her gün mesai saatleri içerisinde Ödemiş Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilir.

6-) Teklifler, şartnamelerde yazılı esaslara göre İsteklinin 30 Kasım 2011, Çarşamba günü saat 10.00a kadar evraklarını Ödemiş Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim etmesi gereklidir.

7-) Söz konusu Et Kombina Tesisinin muhammen bedeli 3.405.433 - TL (üçmilyondörtyüzbeşbin dörtyüzotuzüç) olup, geçici teminatı 102.163 (yüzikibinyüzaltmışüç) TLdir. Geçici teminat olarak sunulan teminat mektubunda geçerlilik tarihi 29.02.2012 tarihinden önce olmayacaktır.

8-) İstekliler tekliflerini, işin tamamı için verecek olup yapım işine karşılık olarak Et kombina tesisini işletme süresi şeklinde verecektir. Teklifler ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinden değerlendirilecektir. İhale sonucu üzerinde ihale kalan istekli ve idare arasında sözleşme yapılacaktır.

9-) Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
8007/1-1

detay için tıklayınız:
Serap Kamir/Emlakkulisi.com

Geri Dön