05 / 05 / 2024

İzmir Ontan Bayraklı detaylarıyla güvenli gelecek sunuyor!

İzmir Ontan Bayraklı detaylarıyla güvenli gelecek sunuyor!

Konforlu yaşam konseptini inovatif mühendislik mimarisi ile birleştiren Ontan Bayraklı'nın projesi, planlanan detayları ile güvenli bir gelecek sunuyor. Projede 329 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır.



İzmir'den alınan ilham ile planlanan Ontan Bayraklı'da 329 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bu bağımsız bölümlerin 261 adeti rezidans, 51 adeti ofis ve 17 adeti mağazadan oluşmaktadır. 1 + 1 ve 2 + 1 daireleri, 15. Katta yer alan panoramik körfez manzaralı bir havuz, 11.katta yer alan fitness salonu, Spa ve jenerasyon merkezinin yanı sıra; modern ofis ve mağazalardan oluşan mimari projesi, residence hizmeti ile her katında ayrı bir sürpriz sunacak. Bulunduğu yer itibariyle şehrin iş, eğlence, alışveriş merkezlerine yakın konumlandırılan Ontan Bayraklı; otopark, çocuk oyun alanı ve güvenliğin yanı sıra house keeping, kuru temizleme, ütü servisi, vale, oto yıkama, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, concierge hizmetleri, sinema odası, çöp toplama hizmeti, dairelere teknik servis, genel rezervasyon ve sağlık hizmetleri gibi 5 yıldızlı otel konforunu residence hizmetleri ile birleştirecek. 



İÇİNDE YOK YOK 


Ontan İnşaat; Ağustos ayında bitmesi planlanan Ontan Bayraklı projesi balkon kenarlarında doğa ile iç içe görünümü veren 4.5 ile 7.5 metrekarelik küçük bahçeleri, dışarıdan tamamen cam giydirme gibi görünen doğramaları, spor salonu, saunası, spa merkezi, Hassasiyet ödül getirdi Hiçbir daireye doğrudan teması olmaması için 70 cm yüksekliğinde çelik bir döşeme ile alt kata ters döşeme yapılarak derinliği sağlanan, statik hesaplara katılan yükü ile güvenliğin artırıldığı 15. katta yer alan havuzu ve bütün ince hesapları, mühendislik ve güvenlik Sign of The City Awards yanşmasında Devam Eden Projeler kategorisinde En İyi Rezidans dalında birinci oldu. üstü ve yanları açılıp kapanan yüzme havuzu, buhar odası ve yeşil alanlarına kadar farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. 277 bin ile 423 bin lira arasında satışa sunulan Ontan Bayraklı projesinin öne çıkan en önemli özelliklerinden biri depreme karşı en yüksek güvenliğe sahip olması. Mühendislik firması olarak yurt içinde ve yurt dışında yetişmiş betonerme, renovasyon projelerine hakim uzmanların yer aldığı Ontan İnşaat projelerinin her aşamasında kalite ve güvenliği ön planda tutuyor. 



Habertürk Egeli Ek


Geri Dön