27 / 04 / 2024

İzmir Palmiye Park Zirvekent Evleri'nde 510 TL taksitle!

İzmir Palmiye Park Zirvekent Evleri'nde 510 TL taksitle!

İzmir Palmiye Park Zirvekent Evleri'nde konutların taksitleri 510 TL'den başlıyor. Projede ilk etabın yüzde 90 'ının, ikinci etabın ise yüzde 60 'ının satışı tamamlandı...



çiğli 'nin ilk güvenlikli sitesi Palmiye Park Zirvekent, eşinden ayrılmış veya eşini kaybetmiş tek ebeveynlerin tercihi oldu.   İstatistiklere göre, Türkiye 'de en yüksek boşanma oranı  İzmir  'de gözlemleniyor. Zirvekent 'te ev sahibi olan müşterileri arasındaki tek yaşayan ebeveynlerin artışına dikkat çeken CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Bu ilgide Zirvekent 'in sunduğu sosyal olanaklar, şehir merkezine yakınlığı ve yüksek komşu kalitesinin payı büyük. Tek ebeveynler, çocuklarıyla birlikte güvende hissedecekleri bir evde yaşamak istiyorlar ” diyor.

2010 Ekim 'de temeli atılan ve hızla yükselen Palmiye Park Zirvekent, farklılığını inşaat kalitesi, her dairenin sahip olduğu deniz manzarası, sosyal imkanları, güvenlikli bir site oluşu kadar fiyat politikasıyla da gösteriyor. Yaşamak için ev sahibi olmak isteyenlere konforlu bir yaşam, yatırım amacıyla ev arayanlara da krlı bir yatırım fırsatı sunan Palmiye Park Zirvekent 'te taksitler 510 TL'den başlıyor. 1+1 'lerin fiyatları 87 bin ile 95 bin TL; 2+1 daireler 120 bin TL ile 139 bin TL, 3+1 daireler ise 148 bin TL ile 160 bin TL aralığında satılıyor.

İlk etap satışlarının yüzde 90 'ının, ikinci etap satışlarının ise yüzde 60 'ının satışının tamamlandığı Zirvekent, İzmir'de çoğunluğu 1+1 ve 2+1   dairelerden oluşan ilk proje. 7 'şer katlı 4 bloktaki toplam 147 dairenin 35 'i 1+1, 91 'i ise 2+1.

Ege Yapı ve CDS Yapı ortaklığıyla inşa edilen Palmiye Park Zirvekent, İzmir'in en hızlı değer kazanan, deprem güvenliği en yüksek zeminine sahip bölgesi çiğli-Egekent'te yükseliyor.

Egekent son durak otobüs, minibüs durağına 100 metre yakınlıkta ve 15.000 metrekarelik yemyeşil bir parka komşu olan Zirvekent 'te çocuk parkı, kütüphane ve hobi salonlarının yanı sıra teleskoplu yıldız terası ve manzara bahçesi de bulunuyor.

Zirvekent 'in merkezi konumuna ve çiğli 'nin değerlenme potansiyeline dikkat çeken CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Yemyeşil bahçenizin kapısından Atatürk Organize'ye 5 dakika, Karşıyaka'ya 15 dakika, Bornova'ya 20 dakika, Tansaş, Kipa ve Metro alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesi kadar yakındasınız. Diğer semtlere göre çiğli 'yi değerlendirdiğinizde aynı kalitede en ekonomik evi çiğli 'de bulabilirsiniz. Otobüs, minibüs, metro ve çevre yolu bağlantısı çok rahat. Rakımdan dolayı havası çok temiz, doğalgaz dahil tüm altyapıları mevcut. Semtin genelinde yüksek kat ve az emsal nedeniyle ferah bir yapılaşma hakim. Tüm bu özellikleriyle çiğli, şehrin kuzeyinin yıldızı konumunda ” diyor.

www.palmiyepark.com
0 (232) 462 50 60

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön