Genel

İzmir Soyak Optimus'ta 5 günde 200 konut satıldı!

Soyak, İzmirdeki üçüncü projesi olan 'Mavişehir Optimusta yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kaldı. Proje için ilk beş günde 1.000 ailenin başvurulduğu ifade edilen web sitesindeki ziyaretçi sayısının ise 20 bin kişiyi bulduğu kaydedildi

Soyak, İzmirdeki üçüncü projesi olan 'Mavişehir Optimusta yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kaldı. Proje için ilk beş günde 1.000 ailenin başvurulduğu ifade edilen web sitesindeki ziyaretçi sayısının ise 20 bin kişiyi bulduğu kaydedildi. Açıklamada, çağrı merkezini ise her gün ortalama 400 kişi aradığı dile getirilerek, şu ifadelere yer verildi:
"Dairelerin yüzde 3ünün internetten satıldığı ilk beş günün ardından, resmi satışlar bu hafta itibariyle başladı. Satış ofisi, yoğun talep nedeniyle gece geç saatlere kadar açık kaldı ve ekstra tedbirler alındı. Genişletilen otoparka ek olarak çocuklarıyla gelenler için özel çocuk eğlence odasında palyaçolar eşliğinde çizgi film ve oyunlar oynama imkânı sunuldu.

2013'te tamamlanacak
2013 yılında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan, projenin ilk aşamada 15 katlı 3 bloktaki 814 dairesi satışa sunuluyor.1+1'den 4+1 bahçeli dublekse kadar pek çok konut seçeneğinin yer aldığı projede toplam konut sayısı 1.200 olarak belirlenirken, daire fiyatları 124 bin 200 ile 541 bin 700 lira arasında değişiyor. Tanıtıma özel fiyat avantajı fırsatının sürdüğü projede, 120 ay için yüzde 5 peşinat ve yüzde 0.79 faiz oranı uygulanıyor. Diğer yandan,  konutların sakinlerine ankastre beyaz eşyalı olarak teslim edilmesi planlanıyor.