Genel

İzmir Su Evleri 2012'de teslim edilecek!

Özdeker İnşaat Mühendislik Limited şžirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özdeker, 'Bornova'da yaşama geçirdiğimiz proje ile konut sahiplerine şehirde doğa huzuru sunuyoruz' dedi

Özdeker İnşaat Mühendislik Limited şžirketi, Bornova Profesörler Sitesi mevkiinde yer alan 'Su Evleri' projesini müşterilerine tanıttı. Satış ofisinde düzenenlen tanıtım toplantısında, yeni yerleşim yerinin 8 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 5 bloktan oluştuğu belirtildi. 6 bin 500 metre peyzaj alanına ayrılan projede, yüzme havuzundan fitness salonuna, oyun bahçesinden cep sinemasına kadar birçok ayrıntı yer alıyor. Geçtiğimiz Temmuz'da başlayan projenin, 2 Temmuz 2012'de tamamlanması planlanıyor.

47 YILLIK şžİRKET
Bornova'da müşteriler için düzenlenen tanıtım toplantısına Özdeker İnşaat Mühendislik Limited şžirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özdeker ile ortağı Erdinç Özdeker, baba Osman Özdeker ve torun Emre Özdeker katıldı. Projeyle ilgili bilgi veren Özdeker İnşaat Mühendislik Limited şžirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erdinç Özdeker, şirketlerinin 47 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini belirterek, deneyim ve birikimlerini birinci kalitede inşa edilen konutlarda ortaya koyduklarını ifade etti.

5 BLOK 72 DAİRE
Özdeker, projede yer alan sitenin depreme dayanıklık, park ve güvenliği ile sosyal faaliyetleri ön plana çıkardıklarını belirterek, 'şžehrin merkezinde yarattığımız yeni projemiz ile konut sahiplerimize eşsiz doğa harikasında, günün tüm stresini yüzme havuzunda kulaç atarak, spor merkezimizde fitness yaparak atmaları için imkanlar yarattık. Dinlenme alanlarında sakinliği keşfetmek, çocuk oyun alanlarında ise çocukların mutluluğuna ortak olmak için herkesi 'Su Evleri'ne bekliyoruz' dedi.
Toplam 8 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulu proje, 5 bloktan ve toplam 72 daireden oluşuyor. Peyzaj alanı için 6 bin 500 metrekarelik bir bölümün ayrıldığı projede, yüzme havuzu, otopark, basket sahası, spor salonu, oyun parkı, yapay şelaler ve süs havuzları yer alıyor.
60 bin çeşit bitki ve ağaçlarla çevrilmesi planlanan projede, cep sineması da yer alıyor. Doğayla iç içe, her türlü sosyal faaliyetin yer alacağı sitede, dairelerin 4+1, 3+1 ve 2+1 seçenekleri de bulunuyor. Dairelerde, iç dekorasyonu ve mutfağında yer alan beyaz eşyalara kadar dekora edilmiş halde, ev sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.
Yeni Asır/şžİRVAN BEKTAşž