Genel

İzmir Torbalı'da icradan 43 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Torbalı 1. İcra Müdürlüğü, 104 bin 175 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde 2 adet fabrika ile artırma tesisi ve idari binası bulunan taşınmazları satışa sunuyor

Torbalı 1. İcra Müdürlüğü, İzmir Torbalı'da 104 bin 175 metrekare alanlı arsa üzerindeki 2 adet fabrika ile artırma tesisi ve idari binasıni satışa çıkardı. Fabrikanın üzerinde bekçi kulübesi, yemekhane, santral, sağlık brimi,toplantı ve eğitim salonu, personel ve idari bina, kalıphane atölye, trafo binası, ısı santrali ve jeneratöe, ızocam hazırlama ünitesi, depo ve lpg tankı, bakım ve onarım atölyesi, artırma tesisi ve depolar, açık depolar, ana fabrika binası, malzeme ambarı, çelik köprü, açık otopark, kafeterya ve park, diğer yapı ve tesisler ve makina parkı yer alıyor. Taşınmazların toplam kıymeti 43 milyon 568 bin TL. Arsa ve fabrikaların satışı 12 Kasım Cuma günü 14.20'de Torbalı Adliyesi 1. İcra Müdürlüğü'nde açık artırma usulüyle yapılacak.
2006/587 Talimat

Zeynep KARABAĞ/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.