02 / 09 / 2024

İzmir’de düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeler!

İzmir’de düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeler!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İzmir’de en karlı ve düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı.



Son dönemlerde gayrimenkul yatırımcılarının en çok yöneldiği yatırım araçları arsa ve araziler şeklinde belirtiliyor. Geçtiğimiz sene gayrimenkul satışlarının yüzde 90’lık kısmını arsa ve arazi satışları oluştururken, konut fiyatlarında yaşanan artışlar da yatırımcıları toprak yatırımlarına yöneltti.

Pek çok kişi arsa ve arazi yatırımları ile ilgili detayları araştırırken, İş insanı, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, resmi sosyal medya hesabı https://x.com/muratguItekin üzerinden yaptığı paylaşımında İzmir’de en karlı ve düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı.


Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in paylaşımı şu şekilde:

Yakın gelecekte İZMİR için EN KÂRLI ve düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapabileceğiniz fırsat bölgeler ; 


-KINIK İLÇESİ

KINIK-BÜYÜKOBA
KINIK-BAĞALAN
KINIK-DEĞİRMENCİELİ
KINIK-TAŞTEPE


-BERGAMA İLÇESİ 

BERGAMA-TEPEKÖY
BERGAMA-KOZAK
BERGAMA-AŞAĞICUMA
BERGAMA-KAŞIKÇI
BERGAMA-BOZYERLER
BERGAMA-ZEYTİNDAĞ


-DİKİLİ İLÇESİ 

DİKİLİ-SALİHLER
DİKİLİ-KABAKUM
DİKİLİ-YAYLAYURT
DİKİLİ-YAHŞİBEY
DİKİLİ-ESENTEPE


Yakın gelecekte İZMİR’in kuzeyi önemli..

Kınık ve Bergama ilçelerinden yazdığım bölgelerden daha çok köy yerleşik alanında bulunan imarlı arsa almaya özen gösterin. Özellikle fiyatların çok uygun olduğu başta Büyükoba ve Bağalan çok değerli bir konumda.

Dikili ilçesinden Müstakil tapulu tarla başta olmak üzere, imarlı arsa da alabilirsiniz. İzmir Türkiye’nin 2. Büyük şehri ve tıpkı İstanbul’un Kuzeyi gibi İzmir’inde Kuzeyi Önemli.

Yazılan çoğu bölge,denize 1 saat mesafede olup,zemin olarak sağlam bölgelerdir. Yaklaşan iklim değişikliğinin etkileri ve popülaritesi arttıkça İzmir’in kuzeyi daha fazla önem kazanacaktır.

Bahse konu bölgeler,detaylı bir coğrafi çalışma ve bir takım istihbaratlar ve analizler sonucu hazırlanmıştır. Aynı zamanda bu bölgeler daha çok Balıkesir ve Çanakkale’nin tatil beldelerine de yakındır. 

Ayvacık Assos-Balıkesir Edremit-İZMİR merkez üçgeninde sizlere muhteşem bir tavsiyedir.

Bahsedilen bölgelerden mümkün mertebe müstakil tapulu arazi almaya özen gösteriniz, tarla vasıflı arazilerin kooperatif modeli ile gayriresmi paylaştırılarak pazarlanan projelerden mümkün mertebe uzak durunuz, çok istekli iseniz detaylıca incelemeden almayınız.

En iyi reel yatırım Toprağa yapılandır. Toprak üretilemeyen ve arzı sınırlı olan en kıymetli yatırım aracıdır…


Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Belediyeler acilen kamu arsalarını imara açıp maliyetine konut üretmeli! 

İnşaat sektörünün 6 yıl içinde yüzde 85 büyümesi bekleniyor! 

Yarım asırlık inşaat devi EKŞ Ekşioğlu Holding A.Ş.'nin iflası istendi!


Geri Dön