Kent Haberleri

İzmir'de Halk Konut için 7 kooperatifle imzalar atıldı! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de hayata geçirdiği Halk Konut projesi çerçevesinde 7 kooperatif ile protokole imza atıldı. İşte Halk Konut ile ilgili merak edilen tüm detaylar...  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kooperatifçilik modelini depremzedeler için de uygulamaya koyduğu Halk Konut projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Ekonominin felakete sürüklendiği böyle bir dönemde, İzmir’den tüm Türkiye’ye umut oluyoruz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de hayata geçirdiği Halk Konut projesi çerçevesinde 7 kooperatif ile protokole imza atıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kooperatifçilik modelini depremzedeler için de uygulamaya koyduğu Halk Konut projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Ekonominin felakete sürüklendiği böyle bir dönemde, İzmir’den tüm Türkiye’ye umut oluyoruz. Belediye ve vatandaş kol kola girerek tarihe geçecek bir imece ortaya koyuyoruz" ifadelerini kullandı. 

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi emlak sektörünü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi?

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Anlaşmazlıklara arabuluculuk zorunluluğu geliyor! Meclis'e sunulacak!