27 / 09 / 2024

İzmir’deki 2B arazi tapuları dağıtıldı!

İzmir’deki 2B arazi tapuları dağıtıldı!

da katıldığı törenle İzmir Bayındır'ın Söğütören mahallesinde 2B arazi tapularının dağıtıldı. Törende önemli açıklamalar yapan Hamza Dağ, bunun mülkiyet sorununun çözümü için önemli bir adım olduğunu söyledi.





Çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve  İzmir  İl Başkanı Bilal Saygılı İzmir Bayındır'ın Söğütören mahallesinde 2B arazi tapularının dağıtıldığı törene katılım sağladı. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı toplamda 200 hak sahibi vatandaşa 2B arazi tapularını teslim etti. Bayındır’da yapılan “Söğütören 2B Arazileri Hak Sahipleri Devir Sözleşme Töreni," 200 hak sahibi vatandaş için oldukça önem taşırken, söz konusu törende, vatandaşlara tapu tescili sözleşmeleri de verildi.

MÜLKİYET SORUNU İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM

 

Haberekspres’te yer alan habere göre merakla beklenen törende önemli açıklamalar yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2B arazilerinin ekonomiye kazandırılmasının dışında orman köylülerinin kalkınmasının da önemiyle ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı açıklamasında “Söğütören’deki 200 vatandaşımızın hak sahibi olduğu bu tapular, onların mülkiyet sorunlarını çözme yolunda atılmış önemli bir adım. Söz konusu bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.,

İzmir’deki 2B arazi tapuları dağıtıldı!


HAMZA DAĞ: BU TÜR ADIMLARI ATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ


Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2B arazilerinin vatandaşlar için büyük bir fırsat sunduğunu dile getirerek, bu tür projelerin sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağladığını söyledi. Hamza Dağ açıklamasında “Halkımızın mülkiyet sorunlarının çözülmesi, yerel ekonomilerin güçlenmesi için bu tür adımları atmayı sürdüreceğiz” dedi.

TAPULARIN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Merakla beklenen tören sonrası Bilal Saygılı konu ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "İzmir Bayındır Söğütören 2B Arazileri Hak Sahipleri Devir Sözleşme Töreni'nde Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hamza Dağ ile beraber 200 vatandaşımızın tapu tescili sözleşmelerini verdik. Tapularının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

İnşaat firmaları satışları katladı: 5 senede 4 katına çıktı ve 2023'te 2 trilyon TL'yi aştı! 

Kiralık ve satılık konutlar mercek altında! Kiralık konut arzı ve satılık konut sayısı artıyor!

Yapı tatil tutanağı nedir?


Geri Dön