AVM

İzmirpark AVM Eylül ayında açılacak!

İzmirli Savranoğlu, yeni bir yatırıma imza attı. Deri otelcilik, inşaat, zeytinyağı sektörlerinde önde gelen firmalar arasında yer alan grubun ilk alışveriş merkezi İzmirpark, sonbaharda hizmete girecek.


İzmirli Savranoğlu, yeni bir yatırıma imza attı. Deri otelcilik, inşaat, zeytinyağı sektörlerinde önde gelen firmalar arasında yer alan grubun ilk alışveriş merkezi İzmirpark, sonbaharda hizmete girecek. Yeni yatırımla ilgili düzenlenen tanıtım toplantısına AVM Müdürü Fulya Doğan Gülsün, Retail Vision Genel Müdürü Şükrü Aslanyürek, İzmirpark Proje Mimarı Ziya Canbazoğlu, Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sina Savranoğlu, Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sadık Savranoğlu, İzmirpark Proje Yöneticisi Murat Erman katıldı. 


450 kişiye iş

Yatırımlardan doğan kazancını yine İzmir için harcadıklarını ifade eden Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sina Savranoğlu, 47 milyon dolarlık yatırım ile İzmirpark'ta yaklaşık 450 kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Savranoğlu, Hatay, Şirinyer, Karabağlar ve Bozyaka'nın kesişme noktası olan Yağhaneler Meydanı'nda 32 bin metrekarelik bir alanca hizmet verecek İzmirpark'ın 90'dan fazla markayla hizmet vereceğini söyledi. Savranoğlu, "Hazır giyim, deri, aksesuar, büyük ve orta boy mağazalar, süpermarket, sinema oyun ve sağlıklı yaşam merkezleri, cafe ve restoranlar, moda ve kişisel bakımdan takı ve bebek gereçlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet verecek" dedi.

Savranoğlu ailesinin 3. kuşak temsilcisi Abdullah Sadık Savranoğlu ise "İzmirpark, zaman mesafe ve sunduğu içerik ve fiyat gibi bir çok konuda İzmir'de fark yaratacak. Bölgeyi çağdaş ve modernleştirecek bir yatırıma imza attık" diye konuştu. 


Kaliteli vakit

Meda Mimarlık tarafından tasarımı yapılan alışveriş merkezinin kiralama ve gayrimenkul danışmanlığı ise Retail Vision firması yapacak. İzmirpark'ın marka tercihlerinde sona yaklaştığını belirten Retail Vision Genel Müdürü Şükrü Aslanyürek, "Bulunduğu semtte kaliteli ürün, doğru fiyat, akıllı alışveriş politikasıyla geliştirilen İzmirpark, ziyaretçilerinin kaliteli vakit geçirmeleri amacıyla hayata geçirildi" dedi. Aslanyürek ,amaçlarının 15 dakika erişim mesafesindeki yaklaşık 300.000 fazla kişinin temel ihtiyaçlarını tek noktada, zaman ve paradan tasarruf ettirerek karşılamak olduğunu belirtti.



Yeni Asır