04 / 05 / 2024

İzmit Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İzmit Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İzmit Belediye Meclisi dün gerçekleşti, toplantıda imar ağırlıklı konular konuşuldu.



İzmit Belediyesi Eylül Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 10 dakika süren mecliste 18 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

İzmit meclis gündeminin 4 ve 5. maddeleri İmar Komisyonu’na, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ve 15. maddeleri de Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi. Gündem maddelerinden 16, 17 ve 18. maddeler ise komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısının ise 2 Ekim Salı günü saat 15.00’de yapılmasının kararlaştırıldığı meclis toplantısında konuşan Başkan Doğan Zabıta Haftası'nı kutlayarak “zabıta personelimiz belediyemizin en zor görevlerinden birini yapıyor. Çünkü hep insanlarla diyalog halindeler. Yüzölçümü bakımından Türkiye’nin en küçük, nüfus yoğunluğu bakımından ise en kalabalık şehrinde yaşamanın avantajları olduğu kadar dezavantajları da var. Şehrin tertip ve düzenin sağlanmasında önemli görev yapan zabıtalarımızın haftalarını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.


Geri Dön