Kent Haberleri

İzmit Radar Yolu Caddesi 3. kez çöktü!

İzmit Yenimahalle'de yapımı devam eden ve bu yıl içerisinde 3 kere çöken yol tehlike oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Mart ayı ve Haziran ayı içerisinde aşırı yağışlardan kaynaklı çöken yol, geçtiğimiz günlerde tekrardan çöktü.


İzmit Yenimahalle İnkılap Caddesi üzerinde yapımı devam eden ve bu yıl içerisinde 3 kere çöken yol tehlike oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Mart ayı ve Haziran ayı içerisinde aşırı yağışlardan kaynaklı çöken yol, geçtiğimiz günlerde tekrardan çöktü.  Yapımı devam eden inşaatında çökmeye etkili olduğu ve Radar Yolu Caddesi'nin alt kısmında yaşana göçük, çevrede yaşayan vatandaşları endişelendiriyor.


YA EVLERDE ÇÖKERSE

Geçtiğimiz günlerde İzmit’i etkisi altında alan ve daha önce de çökmelerin meydana geldiği Radar Yolu Caddesi tamamen kapanmış durumda. Yolun asfalt bölümü büyük bir gürültüyle tamamen çökerken, evlerde çökme tehlikesi yaşıyor. Çökme sonucu herhangi bir can kaybı ya da yaralanma meydana gelmezken, bölgede yaşayan vatandaşlar çökmelerin evleri de etkilemesinden korkuyor. Konut sakinleri yetkililerden daha büyük bir olay daha yaşanmadan önlem alınmasını istiyor.


Manşet Kocaeli