30 / 04 / 2024

İznik'te Toki konut çalışmalarına başlandı!

İznik'te Toki konut çalışmalarına başlandı!

İznik'e TOKİ konutları yapılmasıyla ilgili çalışmalara start verildi. TOKİ heyeti, konutların yapılacağı bölgede inceleme yaparken, etüt çalışmalarına da başlandı. TOKİ heyeti konutların yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.




İznik'e  TOKİ  konutları yapılmasıyla ilgili çalışmalara start verildi. TOKİ heyeti, konutların yapılacağı bölgede inceleme yaparken, etüt çalışmalarına da başlandı. İlçenin ihtiyacı olan Sosyal Konut Projesi çalışmalarına start verilirken, TOKİ heyeti konutların yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Daire Başkanı Uğur İnan, İmar Planlama Şube Müdürü Yavuz Çelik, TOKİ Uzmanları Hamdiye Aysezen, Ruhan Ertuğrul, Emin Sankavak'tan oluşan heyet Belediye Başkanı Osman Sargın ile bir araya geldi. 



SELÇUKLU MİMARİSİ... 


Yaklaşık üç saat süren toplantının ardından Belediye Başkam Osman Sargın, TOKİ heyetine projenin gerçekleştirileceği 27 dönümlük araziyi gösterdi. Belediye Başkam Osman Sargın, 'Seçim öncesi çalışmalarımızda halkımıza TOKİ Sosyal Konut Projesi'ni getirme sözünü vermiştik. Bir projemizin daha hayata geçmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. TOKİ ile Sosyal Konut Projesi çalışmalarımıza start verdik. Sosyal Konut Projesi kapsamında ilçemizde TOKİ'ye ait alan üzerinde ilk etüt proje çalışmalarına başlandı. Sosyal Konut Projelerimiz Selçuklu mimarisi özelliğini taşıyacak şekilde hazırlanıyor' dedi. Heyetle yapılan görüşmelerde çalışmaların hızlanması için resmi yazışmaların ivedilikle sonuçlanması konusunda anlaşma sağlandı. Belediye Başkam Osman Sargın, toplantı sonrasında TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Daire Başkam Uğur İnan ve heyete çini tabak hediye etti. 


Olay Bursa 


Geri Dön