28 / 04 / 2024

İzocam, Multi Konfor ile Enerji Etkin Yenileme'ye çağırıyor!

İzocam, Multi Konfor ile Enerji Etkin Yenileme'ye çağırıyor!

Geçtiğimiz yıl yalıtımın lider firması İzocam tarafından ilki düzenlenen “Multi Konfor Binalar Buluşması ” bu yıl 20 Nisan 2011 'de yine Yapı-Endüstri Merkezi 'nde gerçekleştirilecek. İzocam “Multi Konfor ile Enerji Etkin Yenileme ”nin önemini vurguluyo



Yalıtımın lider firması İzocam, Pasif Ev prensiplerini temel alarak geliştirilen “Multi Konfor Binalar ”a dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl konutlarda Multi Konfor 'u ele alan buluşmada bu yıl ise “Multi Konfor ile Enerji Etkin Yenileme ” ana başlığı altında; binalarda renovasyon ile Multi Konfor 'a nasıl ulaşılacağı konusuna değinilecek.  

Etkin olmayan, eski, konforsuz teknolojilerin yerine yüksek etkinlikte, yeni, konforlu teknoloji içeren, enerji ihtiyacını ve kullanımını en aza indirgeyen Multi Konfor Binalar, toplumların bilinçlenmesi ve artan duyarlılıkla birlikte hızla yaygınlaşıyor. %90 oranında enerji tasarrufu sağlayan, bunun yanında akustik konfor ve yangın güvenliği içeren “Multi Konfor Binalar ”, özellikle de ısı yalıtımı sayesinde hem ev hem de ülke ekonomisine sağladığı katkı ve çevre dostu nitelikleri ile öne çıkıyor.

20 Nisan 2011 çarşamba günü, Yapı-Endüstri Merkezi 'nde düzenlenecek etkinlikte; “Multi Konfor Binalar ile Enerji Etkin Yenileme ” yabancı uzmanlar tarafından ele alınacak. “Pasif Ev Teknolojisi ”, “Renovasyon ile Pasif Ev Düzeyine Erişme ”, Pasif Ev Düzeyi için Enerji Etkin Yenileme konularına ilişkin proje örnekleri Konferans konuları arasında yer alacak.  

“Multi Konfor Binalar ile Enerji Etkin Yenileme ”nin konuşmacılarından, IG-Passivhaus Yönetim Kurulu Üyesi ve Isover Avusturya Pazarlama Müdürü Robert Schild 'in “Pasif Ev Modelli Binaların Enerji Verimliliği ” hakkında dünya çapında başarıları bulunuyor. Birçok ödüllü projeye imza atan IG-Passivhaus ve Oekoenergie-Cluster Üyesi Avusturyalı Mimar Ingrid Domenig-Meisinger ise konuşmasında “Pasif Ev Düzeyi için Enerji Etkin Yenileme ” ile ilgili konut ve konut dışı binalardan örnekler verecek.

Yenileme yaparken Multi Konfor seviyelerine nasıl ulaşılacağı ve binaların nasıl enerji etkin hale getirilebileceği hakkında bilgilerin katılımcılar ile paylaşılacağı konferansta, İzocam 'ın bu sene on birincisini düzenlediği Yalıtım Yarışması 'nın sonuçları da açıklanacak. Yarışmada dereceye girenler ödüllerini program içinde alacaklar.

1965 yılından bu yana kaliteden ödün vermeyen ürünleri ve sosyal sorumluluk bilinci ile faaliyetlerini sürdüren İzocam, yalıtımın önemini her platformda vurgulamaya devam ediyor. Özellikle de ısı yalıtımı, hem ev hem de ülke ekonomisine sağladığı katkı ve çevre dostu nitelikleri ile öne çıkıyor. Yalıtım, ısıyı daha verimli kullanarak Türkiye gibi enerjisinin dörtte üçünden fazlasını ithal etmekte olan ülkelerde dışa bağımlılığı azaltan katkılar sağlıyor.
 
Kamu ve özel kuruluşlarının proje birimlerinin de ilgi göstermesinin beklendiği Multi Konfor Binalar Buluşması 'nın duyuruları, yurtiçinde ve komşu ülkelerde yapılıyor.

Konferans simultane olarak İngilizce 'den Türkçe 'ye çevrilecektir.
Katılım için www.yemetkinlik.com/multikonfor2011 adresi üzerinden kayıt yaptırılması gerekiyor.


Geri Dön