Kim Kimdir?

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..Ş

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Kişmir, 1986 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce Finans Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. 

 

1988 yılında aynı üniversitede Çağdaş Yönetim Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra 1996 yılında Hartford Üniversitesi Barney İşletme Yüksek Okulu'nda Uluslararası Finans ve Stratejik Yönetim alanında MBA derecesi almıştır.

Cemal Kişmir, çalışma hayatına 1987 yılında STFA Holding’de Bölge Satış Koordinatörü olarak başlamıştır. Kişmir sırasıyla Mobil Oil, Garanti Bankası, TEB BNP Paribas’ta çeşitli alanlarda yönetici olarak çalışmıştır. Cemal Kişmir, BNP Paribas Grubu öncesinde 1996-2005 yılları arasında Garanti Bankası’nda çesitli alanlarda üst düzey yönetici olarak çalışmıştır.

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

Cemal Kişmir, aynı zamanda kariyerinin ilk yıllarında Mobil Oil’de  yurtiçi ve yurtdışında görevlerde bulunmuştur.    
İzzet Cemal Kişmir şu anda Bnp Paribas Cardif Türkiye'de CEO ve Direktör olarak görev yapmaktadır.

Sonuç olarak İzzet Cemal Kişmir’in adaylığı Alarko Holding A.Ş.’nin 02.04.2014 tarihli yönetim kurulu toplantısında kabul edilmiş olup SPK’nın II-17.1 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmaktadır. Kişmir, Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Türkiye Sigorta Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği'nin yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaktadır. 

Onur Umut Kimdir?

Murat Polat Kimdir?

Hülya Kefeli Kimdir?