Kim Kimdir?

İzzet Garih kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Garih'in eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Garih'in hayatına dair merak edilenler.1961 yılında İstanbul'da doğmuştur

1961 senesinde İstanbul’da doğdu. 1961 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babası, Alarko'nun kurucu ortağı Üzeyir Garih'tir. Lise eğitimini, Şişli Terakki Lisesi'nde  tamamlayıp  1983 senesinde ABD'de Michigan Üniversitesi'nin Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde eğitimini sürdürdü. 

Yüksek lisansını Michigan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Yönetimi sahasında 1984 senesinde bitirdi.

 1987-2002 seneleri içinde Alarko Arazi Geliştirme ve İnşaat Grubu’nda türlü işlerde mühendis ve yönetici konumunda görev yaptı. 2002-2007 seneleri içinde Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin Yönetim
Kurulu Başkanlığı, 2004-2015 seneleri içinde Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği vazifesinin yaptı. 2015 senesinden bu zamana Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı vazifesini idame ediyor.

Alarko holdng A.Ş Yönetim kurulu başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Garih'in eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Garih'in hayatına dair merak edilenler.

İzzet Garih’in yaşama dair görüşleri...

İnsanın sevince ulaşmış olması önem taşıyor. İşte ve sosyal hayatta çok uç noktalarda olmayı hatalı görüyorum. İnsanın mutlu olması her iki ucuniçindeki orta bölgedeki dengeyi kurmakla olur. İş yaşamına birtakım pozitif kıymetlerin bize geri dönmesinin sosyal yaşamla çok bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

Sporun hayatında önceliği bulunuyor. Yürüyüş ve jogging yapıyor, yüzüyorum. Spor yapmak insanın iş yaşamına olumlu olarak dönüyor.

İnsan egosunun sınırı yoktur. Bu sebeple isteklerin önüne bir sınır çekilmeli kişi yaptığı işin en iyisini yapmaya uğraşmalıdır. “En büyük proje”,  “En büyük şirket” yaklaşımının doğru olmadığını düşünüyorum.

Şu sıralar popüler olan “Mükemmelliyetçilik” ekolünü benimsiyorum. İşin ebatı değil, o işi en harika şekilde insanlara sunmak kıymet arz ediyor.

Bir şirketin kazancının daha çok meblağlara ulaşması daha karlı olacağı manasına gelmez. Bizim konut dalında en büyük olacağız diye bir çabamız olmadı. Böyle bir vizyonun bizi hatalı yerlere götüreceğini biliyorum. Ama en kaliteli evleri yapmak, en iyi ve topluma en faydalı projeleri  üretmek gibi bir hırsımız var

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?