28 / 04 / 2024

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.



İzzet Karaca, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 1977 senesinde eğitimini tamam eden ve Çalışma hayatına 1977 senesinde Koç Araştırma ve  Geliştirme Merkezi’nde başlayan Karaca, 1985 senesine kadar Endüstri Mühendisliği ve Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü vazifesini yaptı.

1985-1988 seneleri içinde Ford Otosan’da Sistem ve Organizasyon Direktörü olarak vazife yapan Karaca, 1988 senesinden sonra Unilever’de Almanya, Türkiye ve Baltık ülkelerinde  olmak üzere İç Denetim Grup Müdürlüğü, Lojistik Müdürlüğü, Ticari Direktörlük, Genel Müdürlük alanlarında türlü vazifeler yaptı.

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Karaca ayrıca, 2011-2013 seneleri içinde Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanlığı vazifesini de yaptı. Karaca, Unilever Türkiye ve Unilever Kuzey Afrika, Orta Doğu, Rusya, Ukrayna ve Beyaz Rusya bölgesi İcra Kurulu Başkanlığı vazifeleri ile Unilever CEO Forumu üyeliğini yaptıktan sonra Aralık 2013 tarihinde emekli oldu2015 senesinde “Yeni CEO... Sensin” adlı ilk kitabını yayımladı.

Unilever eski CEO’su İzzet Karaca 2013 senesinde 59 yaşındayken CEO’luk vazifesinden ayrıldı. Koç Holding ve Unilever’de tam 36 sene çalıştıktan sonra emekliye ayrılan iş hayatının tecrübeli ismi İzzet Karaca, 35 ülkede 5 milyar Euro’luk ciroyu kontrol ediyordu. İzzet Karaca bir zamanlartecrübelerini kaleme aldığı ‘Yeni Ceo Sensin’ adlı kitabıyla iş dünyasının gündemine gelmişti. 

 

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.


Geri Dön