30 / 04 / 2024

Jado, Trump Towers İstanbul 'un banyolarını süsleyecek!

Jado, Trump Towers İstanbul 'un banyolarını süsleyecek!

Dünyanın en lüks projelerinin vazgeçilmez armatür markası Jado, şžişli"de yükselen Trump Towers İstanbul"un banyolarına damgasını vuracak



İstanbul"un kalbi şžişli"de 39 ve 37 katlı iki kule ve 40 bin metrekarelik alışveriş merkezinden oluşan Trump Towers İstanbul"un banyo ve tuvaletlerinde Ideal Standard International"ın Jado markalı armatürleri kullanılacak. D-Yapı ile Jado Türkiye Distribütörü ECE arasında yapılan anlaşmaya göre Trump Towers İstanbul"un banyolarında ve tuvaletlerinde Jado"nun IQ, Glance ve Geometry modeli armatürleri kullanılacak.

Ideal Standard Türkiye Pazarlama Müdürü Yakup Fırat, Trump Towers İstanbul"un ortak alanlarında Jado"nun Glance modelinin kullanılacağını belirtti.

Yakup Fırat, œTrump Towers İstanbul gibi prestijli bir projede yer almak bizim için çok önemli. Dünyanın en önemli projelerinde en çok tercih edilen Ideal Standard markalı ürünlerin Trump Towers İstanbul"da da tercih edilmesi bizim için gurur verici dedi.

Ideal Standard ürünleri Trump Towers İstanbul"un yanı sıra İstanbul Sapphire ve dünya genelinde Hilton, Sheraton, Hyatt, Holiday Inn"in de yer aldığı yüzlerce otel ve konut projesinde kullanılıyor.


Geri Dön