27 / 04 / 2024

Jaguar F-PACE kaç TL oldu? Zam geldi mi? 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Jaguar F-PACE kaç TL oldu? Zam geldi mi? 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Dinamik sürüş ile mükemmel yakıt verimliliğini bir araya getiren Jaguar F-PACE'in fiyatı resmi olarak açıklandı. Jaguar F-PACE'in fiyatı ne kadar? Zam geldi mi? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...



Dinamik sürüş ile mükemmel yakıt verimliliğini bir araya getiren Jaguar F-PACE'in Şubat 2023 fiyatı resmi olarak açıklandı. Jaguar F-PACE, şehir içi navigasyonu ve otoyolda park etmeyi daha kolay ve keyifli hale getiren sürücü yardımı özellikleriyle donatılmıştır. Bu teknolojiler sürücünün yükünü azaltmakta ve sürüş keyfini artırmaktadır. JaguarDrive Control, dinamik modda daha hızlı ve eko modunda daha hızlı vites değiştirir.

Akıllı Şanzıman Dinamiklerine sahip Jaguar Dört Çeker, tahmine dayalı bir dört tekerlekten çekiş sistemidir. Diğer sistemler, araç çekişi kaybettiğinde müdahale eder, ancak bizimki, çekişi kaybetmeden kontrolü ve dengeyi korumak için önce ön tekerleklere tork gönderir. Kablosuz şarj ve isteğe bağlı telefon hızlandırıcı ile uyumlu akıllı telefonları kablolar veya şarj bağlantı noktaları olmadan şarj edebilirsiniz. Bir arabada cep telefonları, alımı iyileştirmek ve aramaları kesmek için arabanın antenini kullanır.

NanoeTM iyonlaştırma, sürücü ve yolcu sağlığını iyileştirir. Bu özellik etkinleştirildiğinde, özel olarak tasarlanmış bir filtre dış havadaki küçük parçacıkları yakalayarak PM2.5 parçacıklarını, tozu, poleni ve diğer uçucu alerjenleri kendine çeker. Jaguar F-PACE, ikinci sırada 5,6 litre bagaj alanı ve arkadaşlarınız ve aileniz için yaklaşık 778 litre bagaj alanı sunar. Daha fazla alana ihtiyacınız varsa, ikinci koltuk sırası katlanarak 1.8276 litre alan ortaya çıkarıyor. İster hafta içi ister hafta sonu olsun, Jaguar F-PACE ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uygundur.

Su geçirmez ve darbeye dayanıklı yeni isteğe bağlı işlev tuşu 7 ile arabanızın kilidini açın, kilitleyin ve çalıştırın. Siz ve arkadaşlarınızla hangi açık hava aktivitelerini planlarsanız planlayın, artık geleneksel araba anahtarlarına ihtiyaç yoktur. Hareket edebilen ekrana sahip isteğe bağlı piksel LED ışığı. Uyarlanabilir farlar, karşıdan gelen sürücülerin gözlerinin kamaşmasını önlemek için ışık huzmesini otomatik olarak bölerek karanlıkta görüşü iyileştirir.

Jaguar F-PACE, şehir içi navigasyonu ve otoyolda park etmeyi daha kolay ve keyifli hale getiren sürücü yardımı özellikleriyle donatılmıştır. Bu teknolojiler sürücünün yükünü azaltmakta ve sürüş keyfini artırmaktadır.

Jaguar F-PACE'in fiyatı ne kadar? 2 Şubat 2023 tarihli fiyat listesi...


Geri Dön