Otomobil

Jaguar XE Temmuz fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Jaguar XE ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Jaguar XE'nin Temmuz fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Jaguar XE Temmuz fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Jaguar XE ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi... jpg'/>Dinamik kullanım şekliyle yenilenen Jaguar XE’nin performansı, gelişmiş sürüş teknolojileri ve özellikleriyle zenginleşerek sürücülerin dikkatini çekiyor

Dinamik kullanım şekliyle yenilenen Jaguar XE’nin performansı, gelişmiş sürüş teknolojileri ve özellikleriyle zenginleşerek sürücülerin dikkatini çekiyor. Heyecan verici bir sürüş yaşatan Jaguar XE, dört çeker sistemine sahip. Araçtaki  dört çeker sistem ile performans ve hakimiyet artıyor. 

 

Akıllı güç aktarım dinamikleri (IDD) ile mevcut yol şartlarını analiz eden ve her türlü zeminde dinamik bir kullanım için gücü tekerlekler arasında dağıtan Jaguar XE, araba alacakları cezbediyor. 

Akıcı performans ile yakıt verimliliğini bir araya getirmek üzere tasarlanan Jaguar XE, daha güçlü dizel motorlar, daha akıllı bir geri kazanım sistemi aracılığıyla daha yüksek verimlilik ve denge sağlayan teknolojilere sahip. 

Peki Jaguar XE Temmuz fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Jaguar XE ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Jaguar XE için isteğe bağlı paket konfigüre edilebilir dinamikler, adaptive dynamics, kırmızı fren kaliperleri, motor kapağı spoiler, 355 mm ön frenler ve 325 mm arka frenler sunuluyor. 

Jaguar XE'nin telefon sinyali güçlendiricili kablosuz şarj özelliği, uyumlu akıllı telefonları kabloya ya da şarj yuvasına gerek kalmadan şarj edilebilmesine imkan sunuyor. Araçtaki NanoeTM iyonizasyonu sürücünün ve yolcunun kendisini daha iyi hissetmesine imkan sunuyor. 

 

Spor sedanı yeniden tanımayan JAguar XE, 10 inç dokunmatik ekrana, DAB dijital radyoya sahip. Jaguar XE şehir içinde dolaşmayı ve park etmeyi kolaylaştıran, otoyollarda sürüşü daha keyifli hale getiren sürücü asistanı özellikleriyle beraber üretildi. Bağımsız katlanan koltuk seçeneğiyle ikinci koltuk sırasını katlayarak tüm eşyalara yer açılmasını sağlayan araç, otomobilin arkasını engellenmeden, net bir biçimde görebilme fırsatı tanıyan dikiz aynasıyla dikakt çekiyor. 

Peki Jaguar XE Temmuz fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Jaguar XE ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

JAGUAR XE 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? YAKIT TÜKETİMİ NASIL? 

Şehir İçi yakıt tüketimi: 5,0 litre

Şehir Dışı yakıt tüketimi: 3,7 litre

Ortalama yakıt tüketimi: 4,2 litre

 

JAGUAR XE 30 TEMMUZ 2022 FİYAT LİSTESİ 

Jaguar XE R-DYNAMIC SE, Dizel - Mild Hybrid: 2.383.767 Türk Lirası 

Editörün Notu: Bu haber 30 Temmuz 2022 tarihinde saat 13:35'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 89 kuruş, Euro 18 lira 40 kuruş, altının gramı ise 1.022 lira 51 kuruş değerindedir. 

Jaguar XE fiyatları kaç TL? En uygun Jaguar XE ne kadar? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...