İş Fırsatları

Jandarma 250 personel alımı yapacak! Başvurular başladı! Sözleşmeli uzman erbaş temini başvuruları nasıl yapılır?

Jandarma Genel Komutanlığı 250 lojistik alt branşlı sözleşmeli uzman erbaş alımları başladı! Peki, sözleşmeli uzman erbaş temini başvuruları nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...Başvuruları kabul edilen kişilerin başvuru ücretini kılavuzda yer alan banka hesabına yatırmaları gerekiyor

En az ilkokul mezunu olma koşulu bulunan uzman erbaş alım başvuruları edevlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Başvuruları kabul edilen kişilerin başvuru ücretini kılavuzda yer alan banka hesabına yatırmaları gerekiyor. 

 

Peki, sözleşmeli uzman erbaş temini başvuruları nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 250 sözleşmeli personel alımı için başvurular, edevlet üzerinden yapılacak. Başvuruyu yapmak için T.C. Kimlik Kartı numaranız ve şifrenizle e-devlete girmeniz ve daha sonra da "Personel / öğrenci alım başvuruları ve sonuçları’’ kısmına giriş yapıp başvuru yapmalısınız.

Başvurular, 8 Nisan 2022'de başlayıp, 24 Nisan 2022'de saat 23.59’da son bulacak.

 

Başvurular Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığının Personel Temin Sistemine eDevlet kapısı üzerinden girilerek yapılacaktır. e-Devlet sistemine mobil imza, e-devlet şifresi, e-imza, T.C. kimlik kartı ya da internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.

Jandarma Uzman Erbaş Sınavı için ücret ise 75 TL olarak belirtildi.