28 / 04 / 2024

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

2023'te Jandarma personel alımı yapılacağı haberi geldi. JSGA 770 personel başvurusu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı için 770 askeri personel alımı yapılacak. Resmi Gazete ‘de yayınlanan ilan sonra başvuru alımları başladı. 



Yeni iş ilanları gelmeye devam ederken Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı için de personel alımı yapılacağı duyuruldu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 770 personel alınacak. Bu iş ilanı muvazzaf astsubay ve muvazzaf subay ihtiyacını karşılamak amaçlanıyor. Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler için belirli başvuru yöntemleri sunuldu. Adayların nasıl ve nereden başvuru yapacağı belli oldu. İşte Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler için tüm detaylar haberimizde… 

JSGA başvuru tarihleri

Jandarma astsubay ve subay alımları için başvurular, 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibarıyla başladı. Başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 25 Temmuz 2023 Salı gününe kadar belirtilen adres üzerinden sadece online olarak gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru sürecinin yalnızca elektronik ortamda yapılacağı belirtildi.


Geri Dön