Genel

Japon Evler'de metrekaresi 4 bin TL!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesi ile birçok başarılı projeye imza atan Kılıç İnşaat tarafından hayata geçirilen Japon Evleri, Türkiye"de bir ilk olan konsepti ile dikkat çekiyor

Haliç Sütlüce mevkiinde, sahil bandına paralel bir alanda bulunan Japon Evleri, İstanbul Kongre Merkezi"nin yanında, Miniatürk ve Hilton Oteli"ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Ayrıca proje, yeni yapılan tünel yoluyla şžişliye 5 dakika, Taksim ve Beşiktaş"a ise 8 dakika uzaklıkta ideal bir konumda bulunuyor.

Yeni trend Home-Ofis¦
Konak Mimarlık Mimar Erol şžalikoğlu imzası ile hayat bulan Japon Evleri, kapanmaz Haliç manzarasının büyüleyiciliğine ek olarak, Japon konseptine uygun nitelikte, fonksiyonel ve teknolojik, tüm detaylar düşünülmüş küçük ama işlevsel olması ile tercih ediliyor.

Bahariye Adalarının"nın tam karşısında yer alan proje ile Haliç arasında hiç bir yapı bulunmuyor.

Seçkin markalar ile inşaa edilen, home-ofis ve dükkan şeçeneklerinden oluşan Japon Evleri"nde 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı alternatifler yer alıyor. 41 home-ofis dairenin büyüklükleri, 25 ile 99 m ² arasında değişiyor.

Japon Evleri"nde ferah mini yaşamlar... İstediğiniz saat oturun, istediğiniz saat çalışın!
Toplam 600 m ² alanda kurulu olan, zemin + 7 kattan oluşan Japon Evleri"nde 41 adet home-ofis daire,     1 adet dördüncü katta müstakil girişi olan eşsiz manzaralı teraslı işyeri ve 6 adet depo dahil, 100-220 m ² arası değişen büyüklükte depolu dükkanlar yer alıyor.

Sahil bandının sunduğu sportif ve sosyal imkanlardan yararlanma imkanı sunan Japon Evleri"nde, kapalı havuz, sauna, fitness center ve mini bar gibi birçok sosyal alan yer alırken, dükkanlara ait depolar büyüklükleri ile home-ofis kullanımını daha da konforlu hale getiriyor.

Haliç Sütlüce bölgesinin gözde projelerinden olan, yüzde 50 peşinatla, yıllık %6 vade farkıyla Aralık ayında satışa çıkan projenin, 2011 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Türk-Janpon sentezisinin her noktada hissedildiği projede, home-ofis dairelerin metrekare satış fiyatı, 4.000-4.500 TL. arasında değişiyor.

25 yıldır 1500"ü aşkın konutta imzası bulunan Kılıç İnşaat"ın Genel Müdür Yardımcısı İnş. Y. Osman DEMİR, proje ile ilgili; œTürkiyede ilk kez Kılıç İnşaat olarak Japon konut yaşam tarzı ve mimarisini bu proje ile Türkiye"ye taşıyoruz. Projede asıl amaç kişilerin küçük evlerde büyük ev konforuyla yaşayabilmelerini sağlamak. Japon mimarisinden aldığımız alıntılarıda projelerimizde yaşamak mümkün. Japon Evleri Haliç projemizin dışında, aynı konsepte bir çok proje hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Projemiz ve ismimiz tescillidir. Aynı marka ile ilerleyerek, Türkiye"de Türk-Japon sentezinin yaşandığı, tercih edilen projeler yapmaya devam edeceğiz dedi.

http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03

Projeden görüntüler için tıklayınız