02 / 05 / 2024

Jazeera Havayolları, Atatürk Havalimanı’ndan Kuveyt seferlerine başladı!

Jazeera Havayolları, Atatürk Havalimanı’ndan Kuveyt seferlerine başladı!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Kuveyt havayolu şirketi Jazeera Havayolları’ nın Kuveyt seferlerine ev sahipliği yapmaya başladı. Jazeera Havayolları, Kuveyt’e karşılıklı sefer düzenleyecek...




TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı,  Kuveyt havayolu şirketi Jazeera Havayolları’nın Kuveyt seferlerine ev sahipliği yapmaya başladı. 


TAV açıklamasına göre, Jazeera Havayolları, haftada beş gün İstanbul Atatürk’ten Kuveyt’e karşılıklı sefer düzenleyecek.


İlki, bugün yapılan seferler, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri gerçekleşecek.  Jazeera, seferlerini A320 tipi uçaklarla gerçekleştirecek. 


Açıklamada görüşlerine TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın lokasyonu, yolcu akış hızı ve sunduğu hizmet kalitesiyle sadece Türkiye'nin en büyük havalimanı olmadığını, aynı zamanda tüm Avrupa'da övgüyle karşılanan ve tercih edilen havalimanlarından biri konumunda olduğunu belirtti.


Ünlü, Atatürk Havalimanı’ndan, Jazeera Havayolları’nın  Kuveyt seferlerine başlamasından memnuniyet duyduklarını bildirdi.


Jazeera Havayolları Başkan Yardımcısı Bader Al-Mershed ise Kuveyt’ten gelen yolcular için İstanbul'un hem turistik hem de iş dünyası merkezi olması açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, seferlerin başlamasının yolcular için çok güzel bir haber olduğunu dile getirdi.



AA


Geri Dön