Otomobil

Jeep fiyatları güncelledi! Jeep 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünyanın en çok tercih edilen SUV modellerinden Jeep’in Türkiye’deki Ekim ayı güncel fiyatları belli oldu. 2022 yılında neredeyse araç markası fiyatları her ay güncelleniyor. Peki, Jeep Ekim 2022 fiyatları ne kadar oldu?Fiyatları bakımından ortalamanın biraz üstünde olan marka, sağladığı konforla birlikte bu fiyat farkını da tamamen hak ediyor

Jeep, dünya üzerinde en çok tercih edilen SUV araçların başında geliyor. Fiyatları bakımından ortalamanın biraz üstünde olan marka, sağladığı konforla birlikte bu fiyat farkını da tamamen hak ediyor. Bununla birlikte markanın ürettiği araçların sağlamlığı ve yakıt tüketimi, diğer markalardan daha fazla ön plana çıkıyor.

Korona virüs salgının hayatımıza girmesiyle beraber araç fiyatlarında çok fazla artış yaşandı.

Özellikle Türkiye’de devam eden ekonomik sorunlar ve kur dalgalanmaları sıfır ve ikinci el araç pazarını da olumsuz yönde etkiliyor. 2022 yılında neredeyse araç markası fiyatları her ay güncelleniyor.

Jeep markası da Ekim ayında fiyatlarını güncelledi.

Jeep Renegade Ekim 2022 Fiyat Listesi

Jeep Compass Ekim 2022 Fiyat Listesi

Jeep Wrangler Ekim 2022 Fiyat Listesi

Ayrıntılı bilgi için: https://www.jeep.com.tr/

Editörün notu: Bu haber 00:04 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18:53 TL'dir. Euro kuru 18,15 TL, altının gramı ise  997,10 TL'dir. 

 Fiat’ın ÖTV muafiyetli araçlarını biliyor musunuz? Fiat 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Kartondan yapılan yeni Citroen Oli: Böyle bir araba ne gördünüz ne de duydunuz!

Lexus’un en ucuz modeli ne kadar? Lexus 29 Eylül 2022 fiyat listesi