Otomobil

Jeep Renegade mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Jeep Renegade mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Jeep Renegade özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte merak edilen detaylar... Jeep, oldukça rağbet gören Renegade modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor

Otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri Jeep Renegade ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Jeep, oldukça rağbet gören Renegade modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

LONGITUDE

Özgürlük yola çıktı. Jeep® Renegade Longitude’un direksiyonuna geçerek gelişmiş güvenlik ve tarz özellikleriyle yolculuğun en konforlu şekilde nasıl yapılacağını keşfedin.

PERFORMANS SİZİN KONTROLÜNÜZDE

Kusursuz bir yolculuk hayal edin. Jeep® Renegade Apple CarPlay destekli Uconnect™ 7.0" Bilgi Eğlence özelliğiyle araç içinde yolculuğun tadını çıkarın. Otomatik çift bölgeli klima, dokunmatik ekrandan ayarlanabilir ve kontrol edilebilir.

Peki, Jeep Renegade kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

ZAMANIN ÖTESİNDE YENİLENEN JEEP® STİLİ

Güncellenen jantlardan, yeni LED aydınlatma paketine kadar, Jeep® Renegade her daim zamanı yakalar. Yeni Jeep Renegade yeni yollar keşfetmeye ve şehrin dışına gitmeye hazır.

JEEP RENEGADE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.0L Turbo 120HP MT 4X2 Sport

1.3L Turbo 150HP DDCT 4x2 Longitude, Limited

1.6L MultiJet II 120HP DDCT 4x2 Longitude, Limited

1.3L Turbo 180HP 9AT 4X4 Low Trailhawk

JEEP RENEGADE FİYATLARI

Renegade Renegade e-Hybrid 1.5 130HP Longitude 4X2 Longitude Çift Kavramalı Otomatik Benzinli/Hibrit fiyatı: 1.047,450 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.jeep.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Mart 2023 tarihinde saat 05.08'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.03 Türk Lirası, Euro 20.51 Türk Lirası, altının gramı ise 1189 Türk Lirası değerindedir.

Jeep Compass mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Nissan Qashqai mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Volkswagen Touareg mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi