Otomobil

Jeep Renegade mayıs ayı fiyatını duyunca şok olacaksınız! Jeep Renegade ne kadar zamlandı?

Jeep Renegade mayıs ayı fiyatı belli oldu. Bu kapsamda, Jeep Renegade’in bir kere daha zamlandığı görüldü. İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi... Bu kapsamda, büyük rağmen gören Renegade modelinin de fiyatı belli oldu

Jeep, 2023 yılı mayıs ayı fiyatlarını tek tek paylaştı. Bu kapsamda, büyük rağmen gören Renegade modelinin de fiyatı belli oldu. Yeni fiyatına bakıldığında geçen aylarda olduğu gibi bu ay da zamlandığı görüldü.

 

GÜVENLE SEYAHAT EDİN

Benzersiz bir sürüş tecrübesinin keyfini çıkarmak için direksiyonun ardında güvende hissetmek önemlidir. Bu araç, Arka Sensörler ve yeni Trafik İşareti Tanıma ve Akıllı Hız Asistanı, Şerit Değiştirme İkazı, Adaptif Hız Sabitleyici, Park Yardım Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Önden Çarpma Uyarı Sistemi dahil olmak üzere, 60'tan fazla güvenlik teknolojisi sağlamaktadır.

Peki, Jeep Renegade’e ne kadar zam geldi? Özellikleri neler? İşte detaylar...

YOLA ÇIKMAYA HAZIR

Toplam 5 kişiye kadar rahat bir şekilde yolculuk edilebilen sınıfının en iyisi geniş iç mekanı, arka bagaj hacmi ve çok sayıda kullanışlı saklama alanı ile beraber bu araç aradığınız tüm konforu barındırıyor.

 

JEEP RENEGADE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.0L Turbo 120HP MT 4X2 Sport

1.3L Turbo 150HP DDCT 4x2 Longitude, Limited

1.6L MultiJet II 120HP DDCT 4x2 Longitude, Limited

1.3L Turbo 180HP 9AT 4X4 Low Trailhawk

JEEP RENEGADE FİYATLARI

Renegade Renegade e-Hybrid 1.5 130HP Longitude 4X2 Longitude Çift Kavramalı Otomatik Benzinli/Hibrit fiyatı: 1.124.450 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.jeep.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu Haber 7 Mayıs 2023 tarihinde saat 05.55'de yazılmıştır. An itibarıyla Dolar kuru 19.51 Türk Lirası, Euro 21.50 Türk Lirası, altının gramı İse 1266 Türk Lirası değerindedir.

Jeep’te fiyatlar baştan aşağı değişti! Jeep Compass’ın mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen T-Roc fiyatlarında büyük şok! Volkswagen T-Roc'un mayıs ayı fiyatını görenler çok şaşırdı!

Volkswagen T-Cross'a zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu! Mayıs ayı fiyatları açıklandı!