Otomobil

Jeep Wrangler fiyatları kaç lira oldu? Maceranıza güç katar! İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Jeep Wrangler modelinin Temmuz fiyatları merak ediliyor. Jeep Wrangler modelinin Temmuz ayı fiyatı belli oldu. Peki Jeep Wrangler fiyatları kaç lira oldu? İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi... jpg'/>Yeni Jeep Wrangler Rubicon, şimdiye kadarki en yetenekli Wrangler olarak dikkatleri çekiyor

Yeni Jeep Wrangler Rubicon, şimdiye kadarki en yetenekli Wrangler olarak dikkatleri çekiyor. Jeep Wrangler Rubicon, serideki 4x4 arazi aracı olarak nitelendiriyor ve araç 32 inç güçlü çamur ve kar lastikleri, 4:1 düşük aralık ve kolay vites geçişleriyle sınırları aşıyor. 

Yeni Jeep Wrangler, tkinliği kanıtlanmış işlevleri son teknoloji tasarım ve malzemelerle bir araya getiriyor. Jeep Wrangler Rubicon, tam LED ön ve arka farlar olağanüstü bir aydınlatma kapasitesi ve çarpıcı bir görünüm sağlıyor. 

Peki Jeep Wrangler fiyatları kaç lira oldu? İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni Jeep Wrangler tasarımı, üstün teknolojileri, yenilikçi özellikleri ve üstün konforuyla ön plana çıkıyor. Yüksek kaliteli malzemeler ve teknik detayları ile Yeni Wrangler sürücüleri, daha fazla saklama alanı, daha fazla konfor, daha fazla görünürlük ve daha sessiz bir sürüşle karşılaşıyor. 

 

Yeni Wrangler, yeni TrailCam ön kamerasıyla donatıldı ve özellikle arazi yolculuklarında gerekli olan bu kamera şehirde de en büyük yardımcı haline geliyor. 

Standart 32" Lastikler, daha güçlü aks milleri, daha büyük frenler, 4x4 sistemleri, sağlam çelik karter muhafazaları gibi özellikleriyle dikkat çeken Jeep Wrangler, performans çıtasını en yükseğe taşıyor.

 

Araç, Aktif hız limitleyici & Adaptif Cruise Control , Gelişmiş Fren Destekli Onden Carpma Uyarı Sistemi Otomatik Uzun Far Asistanı, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Arka Çapraz Yol Sensörü gibi mevcut sistemleriyle sürücüleri, yolcuları ve aracın çevresindekileri koruyor. 

Peki Jeep Wrangler fiyatları kaç lira oldu? İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

JEEP WRANGLER 100 KM'DE NE KADAR YAKAR? 

Benzinli: 11,3 litre 
Benzinli+elektrikli: 4,1 litre

JEEP WRANGLER 28 TEMMUZ 2022 FİYAT LİSTESİ 

Wrangler 2.0 272hp Rubicon 4x4 Benzinli AT, 4x4, Rubicon, Otomatik, Benzinli: 4.102.450 Türk Lirası

Editörün Notu: Bu haber 28 Temmuz 2022 14:13'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 18 lira 05 kuruş, euro 18 lira 30 kuruş, altının gramı ise 1.016 lira 26 kuruş değerindedir. 

Jeep Wrangler 28 Mayıs Fiyat Listesi Güncellendi! 2022 Fiyat Listesi…

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi

2022 Jeep Wrangler Mart fiyat listesi!