Otomobil

Jeep Wrangler fiyatlarında şok! En yetenekli Wrangler! İşte Jeep Wrangler 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Jeep Wrangler Rubicon, etkinliği kanıtlanmış işlevleri son teknoloji tasarım ve malzemelerle buluşturuyor. Peki Jeep Wrangler Rubicon Ağustos fiyatları ne kadar? İşte Jeep Wrangler 28 Ağustos 2022 fiyat listesi... Jeep Wrangler Rubicon, serideki 4x4 arazi aracı olması, 32 inç güçlü çamur ve kar lastikleri, 4:1 düşük aralık ve kolay vites geçişleriyle ön plana çıkıyor

Etkinliği kanıtlanmış işlevleri son teknoloji tasarım ve malzemelerle buluşturan Jeep Wrangler Rubicon, imdiye kadarki en yetenekli Wrangler olarak nitelendiriliyor. Jeep Wrangler Rubicon, serideki 4x4 arazi aracı olması, 32 inç güçlü çamur ve kar lastikleri, 4:1 düşük aralık ve kolay vites geçişleriyle ön plana çıkıyor. 

 

Tam LED ön ve arka farlar olağanüstü bir aydınlatma kapasitesi ve çarpıcı bir görünüme sahip olan aracın Ağustos ayı fiyatları merakla araştırılıyor. 

Peki Jeep Wrangler Rubicon Ağustos fiyatları ne kadar? İşte Jeep Wrangler 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni Wrangler, standart 32" Lastikler, daha güçlü aks milleri, daha büyük frenler, 4x4 sistemleri, sağlam çelik karter muhafazaları gibi özellikleriyle sürücüleri cezbediyor. Performans çıtasını en yükseğe taşıyan araç, yeni TrailCam ön kamerasıyla donatıldı ve özellikle arazi yolculuklarında gerekli olan bu kamera şehirde de en büyük yardımcılardan oldu. 

 

Yeni Jeep Wrangler, yüksek kaliteli malzemeler ve teknik detayları ile sürücülere daha fazla saklama alanı, daha fazla konfor, daha fazla görünürlük ve daha sessiz bir vakit sunuyor. 

Wrangler, sürücüleri, yolcuları ve aracın çevresindekileri korumaya yönelik Aktif hız limitleyici & Adaptif Cruise Control , Gelişmiş Fren Destekli Onden Carpma Uyarı Sistemi Otomatik Uzun Far Asistanı, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Arka Çapraz Yol Sensörü özellikleriyle dikkatleri çekiyor. 

Peki Jeep Wrangler Rubicon Ağustos fiyatları ne kadar? İşte Jeep Wrangler 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

JEEP WRANGLER 100 KM'DE NE KADAR YAKAR? YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ? 

Benzinli yakıt tüketimi: 11,3 litre 
Benzinli+elektrikli yakıt tüketimi: 4,1 litre

JEEP WRANGLER 28 AĞUSTOS 2022 FİYAT LİSTESİ 

Wrangler 2.0 272hp Rubicon 4x4 Benzinli AT, 4x4, Rubicon, Otomatik, Benzinli: 4.102.450 Türk Lirası

Editörün Notu: Bu haber 28 Ağustos 2022 15:18'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 18 lira 24 kuruş, euro 18 lira 18 kuruş, altının gramı ise 1.028 lira 12 kuruş değerindedir. 

Jeep Wrangler fiyatları kaç lira oldu? Maceranıza güç katar! İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Jeep Wrangler 28 Mayıs Fiyat Listesi Güncellendi! 2022 Fiyat Listesi…

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi

2022 Jeep Wrangler Mart fiyat listesi!