Otomobil

Jeep Wrangler nisan ayı fiyatı belli oldu! Jeep Wrangler’e ne kadar zamlan geldi? Teknik özellikleri neler?

ABD otomotiv devi Jeep’in Wrangler modelinin nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Jeep Wrangler özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte merak edilen detaylar... Bu sayede ortaya geleceğin 4x4'ü çıkıyor

4X4 İLE HAYALLERİNİZE SADIK KALIN

ABD otomotiv devi Jeep® Wrangler geçmişine sadık kalarak etkinliği ispatlanmış işlevleri son teknoloji tasarım ve malzemelerle buluşturuyor. Bu sayede ortaya geleceğin 4x4'ü çıkıyor. Tam LED ön ve arka farlar muhteşem bir aydınlatma kapasitesi ve çarpıcı bir görünüm sağlıyor.

SONSUZ OLASILIKLAR

Bu aracın dizaynı, üstün teknoloji, yenilikçi özellikler ve üstün konfor barındırır. Yüksek kaliteli malzemeler ve teknik ayrıntıları ile beraber Yeni Wrangler sürücüleri, daha fazla saklama alanı, daha fazla konfor, daha fazla görünürlük ve daha sessiz bir sürüşün zevkine sonuna kadar varacaklar. Yeni Wrangler, Jeep® markasının tarihinden ilham alırken, akıllardan hiç çıkmayan bir iç mekan tasarlamak için en son teknolojiden ve malzemelerden yararlanır. Asla unutulmayacak bir sürüş tecrübesi sunmak amacıyla yeni seviye donanım ve dokunuşlar ince ayrıntılar ile bir araya geliyor.

Peki, Jeep Wrangler kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

EMNİYET VE GÜÇ

Efsane haline gelen Jeep® 4x4 performansı, en ileri teknolojilerle birleşerek olabildiğince güvenli bir sürüş tecrübesi sunarken, aktif hız limitleyici & Adaptif Cruise Control , Gelişmiş Fren Destekli Önden Çarpma Uyarı Özelliği Otomatik Uzun Far Asistanı, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Arka Çapraz Yol Sensörü gibi hali hazırdaki özellikleri sizi ve sevdiklerinizi tehlikelere karşı korur.

JEEP WRANGLER TEKNİK ÖZELLİKLERİ

JEEP WRANGLER FİYATLARI

Wrangler Rubicon 2.0 Bz 272hp 4x4 AT 4x4 Rubicon Otomatik Benzinli fiyatı: 5.008.450 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.jeep.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Nisan 2023 tarihinde saat 06.25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.26 Türk Lirası, Euro 20.96 Türk Lirası, altının gramı ise 1236 Türk Lirası değerindedir.

Jeep Renegade nisan ayı fiyatı belli oldu! Jeep Renegade ne kadar zamlandı? Teknik özellikleri neler?

Nisan ayı fiyatı belli olan Jeep Compass’a ne kadar zam geldi, teknik özellikleri neler?