29 / 04 / 2024

Jennifer Aniston, sevgilisiyle birlikte ev arıyor!

Jennifer Aniston, sevgilisiyle birlikte ev arıyor!

Bir süredir Justin Theroux ile birlikte olan Jennifer Aniston, evlenmeye çok hevesli. Sevgilisiyle birlikte yeni bir ev arayışına da giren Aniston, Theroux'un hediye ettiği yüzüğü her fırsatta tüm dünyaya gösteriyor



Ünlü aktris Jennifer Aniston şu sıralar bulutların üzerinde geziyor... Dört aydır aktör ve senarist Justin Threoux'la birlikte olan Aniston, evlilik yolunda hızla ilerliyor.

HEP MANŞET

Theroux'un kendisi için 14 yıllık sevgilisini terk etmesiyle başlayan aşkları sayesinde ilk günden beri manşetlerden inmeyen Aniston, mutlululuğunu tüm dünyaya haykırıyor. Ünlü çift, bir süredir birlikte yaşamak için yeni bir ev arıyor. Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres ve eşi Portia de Rossi'nin 60 milyon dolarlık malikanelerine göz koyan çift, DeGeneres ile anlaşmaya varırsa bu lüks evi satın alacak.

SERVET GİBİ

Justin Theroux'la tanışır tanışmaz Malibu'da yaşadığı evi satan Aniston'ın yakın çevresi, ünlü aktirisin bir an önce evlenmek istediğini söylüyor. Theroux'un kendisine hediye ettiği servet değerindeki yüzüğünü hiç çıkartmayan güzel yıldız, yüzüğünü göstermek için ne yapacağını şaşırdı.
Sabah


Geri Dön