28 / 04 / 2024

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...



Bir süre önce nişanlanan, ancak koronavirüs nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kalan Lopez ve Rodriguez çiftinin Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolarlık yeni bir malikane satın aldığı ortaya çıktı. 

LÜKS ADADA, LÜKS MALİKANE 

Gösteri dünyasında JLo olarak tanınan Lopez ile eski bir beyzbol yıldızı olan Rodriguez'in satın aldığı malikane, Miami'de Star Island'd (Yıldız Adası) bulunuyor. Malikanenin bütün özelliklerinin yanı sıra bir de okyanusa açılan kendine ait bir rıhtımı var. 

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida dan ev aldı!

BİR ANA BİRA, BİR DE EK YAPI 

JLo ile nişanlısı Rodriguez'in yeni malikanesinin ana binası iki katlı bulunuyor. Çok geniş ve gösterişli bir bahçe üzerinde inşa edilen bu ana yapının yanı sıra mülkün, bir de ek binası yer alıyor.

10 TANE YATAK ODASI 

Geleneksel ile moderni bir araya getiren iki katlı ana yapının, dört tanesi ikinci katta, altı tanesi alt katta olmak üzere 10 tane yatak odası var.

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida dan ev aldı!

10 TANE BANYO 

Malikanenin 10 banyosu bulunuyor. Buna ek olarak iki tane de yarım banyo var.

İKİ ODALI KONUK EVİ 

Ana yapının hemen yanında konuk evi var. Bu konuk evinini iki yatak odası, iki banyosu ve iki tane de hizmetli odası bulunuyor. Çamaşır odası da konuk evinin sunduğu olanaklar arasında yer alıyor.

400 MİLYON DOLAR SERVET 

İki çocuk annesi Lopez'in geçtiğimiz yıl ağustos ayında 400 milyon dolarlık serveti vardı. 51 yaşındaki Lopez, hiç durmadan çalıştığı için de serveti her gün katlanarak büyüyor.

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida dan ev aldı!

EMLAK PORTFÖYÜ ZENGİN 

Lopez en çok gayrimenkule yatırım yapıyor. Güzel yıldız, kazancının hatırı sayılır bir bölümünü emlak satın alarak sonra bazılarını satıp yenilerini alıyor.

ORTA HALLİ BİR AİLENİN KIZIYDI 

Jennifer Lopez kendi servetini kendi yarattı.Jennifer Lopez çok da zengin olmayan bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi.

"BRONX'TAN JEN" 

Kariyerine başlayana kadar da Bronx'da iki katlı, orta gelir grubundan ailelerin yaşadığı tarzda bir evde yaşadı.

YATAK ODASINI KIZ KARDEŞİYLE PAYLAŞIRDI 

Evleri bugün yaşadığı malikanelerden değişti. Yatak odasını da iki kız kardeşiyle paylaşıyor.

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida dan ev aldı!

KARİYERİNE BAŞLADI, AİLE EVİNDEN AYRILDI 

Sonra kariyerine başladığında aile evinden ayrıldı. İlk yılları çok kolay olmasa da kariyer basamaklarını tırmandıkça serveti yükseldi. 

İKİ ÇOCUK ANNESİ 

Eski eşi Marc Anthony ile yaptığı evlilikten ikiz çocukları olan Lopez'in Miami, Bell Air ve New York'ta lüks malikaneleri bulunuyor.

LÜKS MALİKANEDE KARANTİNA 

Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez, onun iki kızı ve kendi ikizleriyle beraber Bell Air'de yaşıyor. Ünlü çift, karantina dönemini de orada geçirdi. Bu arada ünlülerin yoğun olarak yaşadığı bölgelerden aldığı lüks malikaneleri satıp emlaktan para kazanıyor. 

RODRIGUEZ DE PARAYA PARA DEMİYOR 

Bir dönem beyzbol sahalarının yıldızlarından olan Alex Rodriguez'in serveti de Lopez'den hiç de geri değil.  Aynı zamanda bir iş adamı da olan Alex Rodriguez'in serveti, geçtiğimiz yıl itibariyla 350 milyon dolar olarak açıklandı.


Geri Dön