28 / 04 / 2024

Jennifer Lopez'in evini Lazzoni tasarımcısı yapıyor!

Jennifer Lopez'in evini Lazzoni tasarımcısı yapıyor!

Tasarım konusundaki iddiasını İtalyan Tasarımcı Koleksiyonları ile sürdüren Lazzoni Mobilya, Türk ve İtalyan tasarımcılardan oluşan ekibine şimdi de dünyaca ünlü Amerikalı iç mimar Jennifer Post 'u da dahil ederek güçlenmeye devam ediyor



Jennifer Lopez 'in Evini, Lazzoni Mobilya New York Tasarımcısı Jennifer Post Tasarladı

Tüm dünyada şık ve minimalist yaklaşımlarıyla tanınan, ünlü Amerikalı iç mimar Jennifer Post; Wall Street 'in önde gelen isimleri ve Amerikan İdol 'den tanıdığımız Simon Cowell 'den sonra Jennifer Lopez 'in de evini tasarladı.

Bulunduğu çevreyi yaşanacak mükemmel bir alana çeviren, kendine has yorumuyla tüm dünyada adından söz ettiren güçlü bir iç mimar olan Jennifer Post, kendiyle aynı adı taşıyan Jennifer Lopez 'in Miami 'deki evini tasarlayarak Lazzoni Mobilya ile tanışmasını sağladı. Lazzoni 'nin ‘ 'Dudi ' ' isimli modelini Jennifer Lopez 'in evinde de kullanan Post, American İdol 'den tanıdığımız Simon Cowell 'de Miami 'deki evinin tasarımı içinde de yine aynı modele yer verdi.

Jennifer Lopez

Mükemmeliyetçilik konusunda taviz vermeyen Post, Lazzoni Mobilya 'nın ‘ ”sade ve modern ' ' tasarım anlayışına hayran kalarak, markayı kendisine çok yakın bulduğunu ifade ediyor. New York 'taki kendi evini Lazzoni Mobilya ile döşemeyi tercih eden Jennifer Post 'un tasarımlarıyla bundan böyle Türk kullanıcıların evleri de tanışacak. Dört kıtada hizmet veren Lazzoni, Amerika 'da açacağı ikinci mağazasının tüm dizaynını da Jennifer Post 'un yaratıcılığına emanet edecek.

Jennifer Post

Türk, İtalyan ve Amerikan tasarımcıların koleksiyonları ile kullanıcılarını buluşturmaya devam eden Lazzoni, Türkiye 'nin dokuz ilinde, en seçkin noktalardaki mağazalarıyla hizmet veriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Muğla (Bodrum), Denizli, Kahramanmaraş ve İzmit 'te mağazaları bulunan Lazzoni, yurt dışında, KKTC 'de Girne ve Lefkoşa 'nın yanı sıra, ABD ve Senegal 'de sayısı 23 'ü bulan mağaza sayısıyla kullanıcılarıyla buluşuyor.


Geri Dön