29 / 04 / 2024

Jennifer Post'tan Türk evlerine Amerikan tasarımları!

Jennifer Post'tan Türk evlerine Amerikan tasarımları!

Her biri ünlü tasarımcılarla anlaşma yaparak ürünlerinde farklılık oluşturuyorlar. Genellikle Türk ve İtalyan tasarımcılarla çalışan Lazzoni de bunlardan biri. Son yeniliği ise ünlü Amerikalı iç mimar Jennifer Post ile yaptığı işbirliği.



Son yıllarda mobilyacılık sektöründe önemli gelişmeler yaşanıyor. Markalar tasarım yarışmasında sanki. Jennifer Post'u şık ve minimalist çizgisinden tanıyoruz. Genellikle doğadaki detayları kullanıyor tasarımlarında. Doğal ışığı maksimum ölçüde mekâna yansıtmaya çalışıp ferah ve kullanışlı alanlar oluşturmaya çalışıyor. Mükemmeliyetçi tasarım anlayışından olsa gerek, Amerika'nın ünlü mimarlık dergisi Artihectural Digest tarafından seçilen "Uluslararası en iyi 100 tasarımcı" arasında.

Lazzoni'yle çalışmasının sebebi ise markayı kendine çok yakın bulması. Markanın Amerika'da açacağı ikinci mağazasının tüm dizaynı Jennifer Post'a emanet. Ayrıca Lazzoni'nin Türkiye'deki tüm mağazalarında satışa sunulacak yeni koleksiyonun tasarımı da Post tarafından yapılacak. Bu yüzden şu an Türkiye'de. Türk kullanıcıların isteklerini anlama telaşında.

Ayrıca Lazzoni ile işbirliğine henüz başlamasına rağmen, birçok ünlüyü marka ile tanıştırdı Post. Örneğin Jennifer Lopez'in evinde Lazzoni'nin "Dudi" isimli modeli var şu anda. Amerikan İdol yarışmasından tanıdığımız Simon Cowell de Miami'deki evi için aynı modeli tercih etti. Kısa bir süre sonra Türk kullanıcılar da Post'un tasarımlarıyla tanışacak.

Esra Keskin / ZAMAN


Geri Dön