10 / 10 / 2024

Jeofizik Yüksek Mühendisi’nden 4 şehir için deprem uyarısı! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi’nden 4 şehir için deprem uyarısı! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda deprem uyarısı yaptı. İşte Melih Baki’nin o paylaşımı…






Türkiye, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve toplamda 11 ili derinden etkileyen depremlerden sonra adeta beşik gibi sallanmaya başladı. Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve Kahramanmaraş depremlerinin ardından uzmanlardan da peş peşe deprem uyarıları gelmeye başladı.


Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki sosyal medya hesabı https://x.com/Melihba30459853 üzerinden üzerinden yaptığı paylaşımda çok önemli açıklamalar yaptı.

 Melih Baki paylaşımında Hatay, Adana, Osmaniye’de sıkıntı olmadığını belirterek, “Kahramanmaraş, Malatya  Bingöl Van arasında doğu anadolu Fay uzantısında hareket eden 2. blok yerine oturmadı artçısını bekliyoruz. 6-6.5 arasında olduğunda bölge uzun yıllar rahatlayacak.” İfadelerini kullandı.

Jeofizik Yüksek Mühendisi 
Melih Baki’nin paylaşımı şu şekilde:

DEPREM DURUMU
Hatay, Adana, Osmaniye de sıkıntı yok. ufak artçılar sorun yaratmaz. Kahramanmaraş, Malatya, Bingöl Van arasında doğu anadolu Fay uzantısında hareket eden 2. blok yerine oturmadı artçısını bekliyoruz. 6-6.5 arasında olduğunda bölge uzun yıllar rahatlayacak.
 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki'nin paylaşımına şu yorumlar geldi:

TOKİ 350’den fazla konut ve iş yerini bu tarihte satışa çıkarıyor! Yüzde 15 peşinat ve 120 ay vade fırsatıyla!

Chery Tiggo8 Pro Max'te Ekim indirimi başladı! Chery Tiggo 8 Pro Max fiyatı ne kadar? İşte 9 Ekim 2024 fiyat listesi...

Kiralardaki astronomik artış tek seferlik değil, yapısal!


Geri Dön