03 / 09 / 2024

Jeoloji Yüksek Mühendisi’nden o bölge için 6 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Jeoloji Yüksek Mühendisi’nden o bölge için 6 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç  resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda  Çukurova'yı ve İskenderun körfezini açan normal faylarda 5-6 büyüklüğünde deprem riskleri olduğunu söyledi.



Türkiye, 6 Şubat 2023 tarihinde 11 şehri etkileyen Kahramanmaraş merkezli olarak depremlerden sonra adeta beşik gibi sallanmaya başladı.

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen ve Kahramanmaraş merkezli olarak depremlerden sonra uzmanlardan da peş peşe uyarılar gelirken, Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan da  5-6 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç  resmi sosyal medya hesabı https://x.com/tengridagli üzerinden yaptığı paylaşımda  Çukurova'yı ve İskenderun körfezini açan normal faylarda 5-6 büyüklüğünde deprem riskleri olduğunu söyledi.

Beytullah Saraç paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Toprakkale fayı üzerindeki bir deprem. Kuzeydeki faylardan başka, Amanosların batısındaki Çukurova'yı ve İskenderun körfezini açan normal faylarda 5-6 büyüklüğünde deprem riskleri var. Burada bu küçük deprem olunca bu fayları da hatırlatayım dedim.”

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç'ın paylaşımı şu şekilde:

 

Emeklilere bu ay maaşa ek tam 15 bin TL yatacak! İşte Garanti Bankası promosyon...

Konutlarda kira çarpanı 250'den 150'nin altına düştü! Bundan sonrasında ne olur?

Miras sistemi değişiyor mu? Yeni düzenleme ile alınan kararlar neler?


Geri Dön