27 / 04 / 2024

Jewel İncek 2025'te teslim! 0 faizle konut fırsatı!

Jewel İncek 2025'te teslim! 0 faizle konut fırsatı!

Firma: Ünsal Group

Proje: Jewel İncek

Ünsal Group tarafından hayata geçirilen Jewel İncek projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. Söz konusu projede 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.



Ünsal Group tarafından inşa edilen  Jewel İncek  projesinin teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Satış sürecinin devam ettiği Jewel İncek projesi Başkent Ankara'da yükseliyor. 

Ankara İncek'te yer alan söz konusu projede rezidans, ofis ve AVM bulunuyor. Jewel İncek projesi kapsamındaki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Peki Ankara Jewel İncek projesinde yer alan konutlar kaç metrekare alana sahip? Jewel İncek projesinde yer alan konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Jewel İncek 2025 te teslim! 0 faizle konut fırsatı!

Satış sürecinin devam ettiği Jewel İncek projesinde yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 196 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Ankara İncek ve Beytepe bölgesinin en önemli iki ana bulvarı şeklinde bilinen Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve İncek Bulvarı’nın kesişiminde yükselen Jewel İncek projesinde 150 konut bulunuyor. Ayrıca söz konusu projede konutların dışında 50 adet ticari ünite de mevcut.

2025 ARALIK'TA TESLİM

Ünsal Group Jewel İncek projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede spor salonu ve güvenlik de bulunuyor

Web: https://jewelincek.com/

 

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde hemen teslim avantajlı son daireler!

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!


projeye sor



Geri Dön