27 / 04 / 2024

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Firma: Ünsal Group

Proje: Jewel Premium Beytepe

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.



Ünsal Group yeni projesi için düğmeye bastı.  Jewel Premium Beytepe  adıyla yükselecek projede 720 konut ve 6 adet dükkan yer alacak.

Jewel Premium Beytepe projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 3 milyar 347 milyon 118 bin 94 TL'ye mal olacak.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group tan Ankara ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group Jewel Premium Beytepe projesi  Ankara  İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi 29625 Ada, 1 Nolu Parsel üzerinde yükselecek. Projedeki yapıların taban alanı 20 bin 110 metrekare olarak projelendirilmiştir

Arsa alanı 41 bin 970 metrekare olarak belirlenen Jewel Premium Beytepe projesinde 7 blok olarak yükselecek. Projedeki ticari alanlar kapsamında kreş, jimnastik salonu, kafeterya, market, havuz ve cafe planlandı.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group tan Ankara ya 720 konutluk yeni proje!

Lodumlu Mahallesi mevkiinde yükselecek olan Jewel Premium Beytepe projesine en yakın hassas alan 70 metre mesafede bulunuyor. 

2 BİN 880 KİŞİ YAŞAYACAK

Projenin işletme aşamasında; planlanan ticari alanlarda (dükkan) yaklaşık 90 kişinin görev alması planlanıyor. Her konutta ikamet edecek kişi sayısının da ortalama 4 kişi olduğu düşünüldüğünde projedeki 720 adet konutta toplam 2 bin 880 kişi yaşaması bekleniyor.

 

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!

Mistral GYO Çeşme projesinin ruhsatı alındı! 

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!


projeye sor



Geri Dön