Yeni Projeler

Jewel Premium Beytepe için start verildi! Ankara'ya 720 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı Endüstrisi San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi'nde inşa edilecek Jewel Premium Beytepe projesi için start verildi. 

Ünsal Park Yapı imzasıyla Ankara Beytepe'de yükselecek Jewel Premium Beytepe projesi 720 konuttan oluşıuyor.

Planlanan faaliyet kapsamında toplam 7 adet blokta, 720 adet konut yer alacak. Arsa alanı 41 bin 970 metrekare olarak belirlenen Jewel Premium Beytepe projesinde 7 blok olarak yükselecek.

JEWEL PİREMİUM SOSYAL ALANLAR 

Projedeki ticari alanlar kapsamında kreş, jimnastik salonu, kafeterya, market, havuz ve cafe planlandı.

Bahse toplu konut kapsamında (B) blok olarak kreş, havuz ve çocuk bakım alanı bulunacak. Proje kapsamındaki konutların lüx kategorisinde bulunması, gelecek nüfusa ait gelir seviyesinin ve daire başına düşen araç sahipliği verileri göz önüne alındığında inşa edilecek.

720 adet konut alanı için belirlenen 1.626 araçlık otopark alanına yer verilecek.  Projesi’nin yerleşim alanı konum olarak, Ankara ilinin hızla gelişen önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Çankaya ilçesi, Lodumlu Mahallesi mevkiinde yer almakta. Proje alanına en yakın hassas alan kuş uçuşu 70 m mesafede.

Her konutta ikamet edecek kişi sayısının ise ortalama 4 kişi olduğu varsayıldığında 720 adet konutta toplam 2.880 kişiye yeni bir yaşam alanı sunulacak.

WEB: https://jewelprojeleri.com

TEL: 444 0698 

Başakşehir'e Avrasya 4 projesi geliyor! Fuzul GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 427 konutluk yeni proje!