27 / 04 / 2024

Jimmy Key 35. mağazasını Van'da açtı!

Jimmy Key 35. mağazasını Van'da açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışında Açtığı Mağazalarla Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Jimmy Key, 35. Mağazasını Van'da Açtı



 Sun Tekstil tarafından 1997 yılında kurulan, Turquality sahibi Türkiye'nin en genç ve dinamik kadın giyim markası Jimmy Key, Van'da açtığı mağazası ile büyümeye devam ediyor.

Kıbrıs'ta 3 bayii, Ukrayna'da 6 mağaza, ve Türkiye'de de İstanbul, Adana, Antalya, Ankara, Marmaris, Isparta, Mersin ve son olarak Van'da açtığı mağaza ile her geçen gün büyüyen Jimmy Key, farklı bölgelerde yaptığı yatırımlar ile dikkat çekiyor.

Kültürel varlıkları ile dikkat çeken ve bir sınır kenti olan Van'da açılan mağaza ile ilgili konuşan Sun Holding Yönetim Kurulu Başkanı şžükrü Ünlütürk düşüncelerini; 'Web sitemiz üzerinden Van'daki tüketicilerimizden çok fazla sipariş alıyorduk. Gördüğümüz bu yoğun talep üzerine Van'da bir mağaza açmanın zamanının geldiğini gördük. Markamızı Van'da tüketicilerle buluşturmaktan ötürü çok mutluyuz. Jimmy Key olarak, ülkemizin pek çok yerinde tüketicilere ulaşabiliyor olmak bizler için çok önemli. Türkiye'nin her yerinden aldığımız talepler doğrultusunda yatırımlarımıza ve mağaza açmaya devam edeceğiz' şeklinde dile getirdi.

Gazete Van


Geri Dön