04 / 05 / 2024

Jones Lang LaSalle, lojistik ve hastane yönetimi yapmaya başlıyor!

Jones Lang LaSalle, lojistik ve hastane yönetimi yapmaya başlıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet veren Jones Lang LaSalle, lojistik danışmanlığına da adım attı. Şirket, 2014' te lojistik bir sonraki yılda da hastane yönetimi yapmaya başlıyor...



Gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet veren Jones Lang LaSalle, lojistik danışmanlığına da adım attı. Şirket, 2014'te lojistik bir sonraki yılda da hastane yönetimi yapmaya başlıyor.



Küresel ticari gayrimenkulde danışmanlık hizmeti veren Jones Lang LaSalle, Türkiye'de lojistik sektörünü de ilgi alanına aldı. Reysaş, înelsan, Ramazanoğulları gibi yerel firmalarla çalışmalara başladıklarını aktaran Jones Lang LaSalle Yönetici Direktörü Nilgün Dil Erman, "Gelişen lojistik sektöründe doğru yatırımlarla maksimum kazanç elde edilmesini planlıyoruz" dedi. 


HASTANEYE DE GİRECEK Lojistikte yabancı fonlarla görüştüklerini aktaran Erman, "Türkiye'ye ilk defa lojistik yatırımı için tek başına bir yabancı fon gelmeyi planlıyor. Biz de onlara raporlarla, ülkeye gelmeleri konusunda bilgiler veriyoruz" diye konuştu. 


Ofis danışmanlığı da veren Jones Lang LaSalle ile beklediklerinden iyi iş yaptıklarını aktaran Erman, "Yabancı ofis yatırımcıları bitmiş bir proje görmek istiyorlar. 


Yeşil binaya önem veriyorlar ve en geniş metrekareleri de onlar satın alıp, kiralıyorlar" dedi. 2015'te hastane yönetimi işine de gireceklerini belirten Erman, "IC Holding ve Esas Holding'in hastane projelerinde de bulunacağız. 


Hastaneden çok etrafında nasıl bir hayat yaşanması gerektiğini, çalışan personelin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak proje geliştireceğiz" diye konuştu. 


'YER BULMAK ZOR' "AVM sayısı çok fazla" tartışmalarına katılmayan Nilgün Dil Erman "Türkiye'ye gelecek markalar yer bulmakta zorlanıyor" diye konuştu. 


Yelda Akgün/ Habertürk Gazetesi 


Geri Dön