02 / 05 / 2024

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

İsviçreli ayakkabı markası Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Bozkır Grup distribütörlüğünde bu yıl itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Joya, üçüncü mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı.



Dünyaca ünlü yıldızların tercihi olan ve uzmanlar tarafından tavsiye edilen İsviçreli Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Mağaza sayısını 2016 yılında 10’a çıkartmayı hedefleyen Joya, bu konuda hedeflerine emin adımlarla ilerleyerek, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da üçüncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. İstoç merkez binasının yanı sıra ikinci mağazasını Bağdat Caddesi Caddebostan’da açan Joya’nın, üçüncü adresi ise Nişantaşı’ndaki City’s AVM oldu. 


Ayağın şekline kolayca uyum sağlayan Joya, yumuşak elastik malzemesi, antibakteriyel, ortopedik özelliği sayesinde kişilere hareket özgürlüğü tanıyor. Nefes alabilen iç tabanı ile ayağın terlemesi engelleyen Joya ayakkabılarının, darbe emici ve burkulma önleyici özelliği de bulunuyor. Joya’nın insan sağlığına pozitif etkileri birçok bağımsız kuruluşun yanı sıra İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü (ETH) VE  merkezi Almanya olan Sağlıklı Sırtlar Derneği (AGR) tarafından da kanıtlandı. Dört milyon kez teste tabi tutulan Joya, etkisini kaybetmeden ilk günkü performansı müşterilerine sunuyor.


Geri Dön